Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Jan 22
8 C
few clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Οργανώνουμε Μαζί

ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί ένα ταξίδι ζωής! Κάθε σημείο του πλανήτη μπορεί να γίνει ένας επίγειος παράδεισος που θα χαράξει γλυκά το ξεκίνημα της κοινής ζωή σας!
Εξωτικοί προορισμοί, τροπική βλάστηση, καταγάλανα νερά, αρχαία ερείπια αλλά και σύγχρονες μεγαλουπόλεις με μακραίωνη ιστορία, όλα κρύβουν κάτι και περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Σχεδιάστε μαζί μας το ταξίδι των ονείρων σας και αυτό όχι μέσα από email ή την απρόσωπη σύγκριση τιμοκαταλόγων! Περιγράψτε μας όσα ονειρεύεστε και με την εμπειρία, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας θα υλοποιήσουμε τα όνειρά σας!!

 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Είμαστε μια μικρή ομάδα εξερευνητών του κόσμου που οδηγείται από το πάθος για ανακάλυψη. Έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο για να επισκεφτούμε ενδιαφέροντα μέρη και να μάθουμε για τους προορισμούς που σας προτείνουμε. Το Royalty Escapes, δημιουργήθηκε για να μοιραστεί το πάθος και τις γνώσεις μας για τα μέρη που ερωτευτήκαμε! Αφοσιωμένοι και ευγενικοί,  θα ακούσουμε προσεκτικά όλα τα προσωπικά σας αιτήματα ​​για να κάνουμε τις διακοπές σας αξέχαστες. Εάν αγαπάτε το εξατομικευμένο ταξίδι, είμαστε εδώ για εσάς!

 

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Με έτοιμα προγράμματα, δοκιμασμένα, με πολύ καλές τιμές και επιλογή ξενοδοχείων και υπηρεσιών δίνουμε τις πλέον ανταγωνιστικές προσφορές.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη διοργάνωση μαθητικών εκδρομών σύμφωνα με τις εγκυκλίους του υπουργείου παιδείας και τις απαιτήσεις των μαθητών, των καθηγητών, δασκάλων και των γονέων. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας μαθητικής εκδρομής δεν είναι απλή υπόθεση.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, οι οποίες περιλαμβάνουν τριήμερες και πολυήμερες εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό με έμπειρους συνοδούς, διπλωματούχους ξεναγούς, ασφαλής μεταφορές και επιλεγμένα ξενοδοχεία. Μέσα από τα έγκυρα και ενημερωμένα προγράμματα μας θα επισκεφθείτε αρχαιολογικούς χώρους, επιστημονικά κέντρα και θα περιηγηθείτε σε πράσινες διαδρομές με επαγγελματίες οδηγούς. Με πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων για μια σωστή και ασφαλή μαθητική εκδρομή, καθώς και με την επιλογή των πιο αξιόπιστων συνεργατών, η εμπειρία του γραφείου μας εγγυάται μια επιτυχημένη εκδρομή!
Αφήστε την εμπειρία και την αξιοπιστία μας να σας ταξιδέψουν στην καλύτερη σχολική εκδρομή της ζωής σας.

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

H ομάδα μας, είναι άρτια οργανωμένη διαθέτοντας άριστη τεχνογνωσία και πλήρη κατανόηση των απαιτήσεων των επαγγελματικών ταξιδιών.

Αποδίδουμε το καλύτερο αποτέλεσμα βάσει του διαθέσιμου προϋπολογισμού σας, εστιάζοντας σε ανταγωνιστικές λύσεις, ολοκληρωμένες υπηρεσίες και όλα αυτά άμεσα.

Ανταποκρινόμενοι με υπευθυνότητα στον πιεστικό προγραμματισμό τελευταίας στιγμής, τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα και τις προσδοκίες για αξιόπιστες υπηρεσίες προς όλους τους προορισμούς, έχουμε δημιουργήσει ένα πελατολόγιο το οποίο συμπεριλαμβάνει διάφορους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες λύνοντας προβλήματα που τυχόν θα προκύψουν ξαφνικά λόγω πχ απεργιών, καθυστέρηση πτήσης, αλλαγή προγράμματος/ημερομηνιών καθώς και διάφορα άλλα που οι επαγγελματίες γνωρίζουν ότι μπορεί να τύχουν.

Η πολυετής εμπειρία των στελεχών του τμήματος διασφαλίζει επαγγελματική εξυπηρέτησή σας.

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε:

  • Κρατήσεις/Εκδόσεις Αεροπορικών Εισιτήριων
  • Κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία εσωτερικού/εξωτερικού
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμια
  • Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
  • Διοργάνωση συνεδρίων
  • Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις
  • Αποκλειστικός ταξιδιωτικός σύμβουλος
  • 24ωρη διαθεσιμότητα και πρόσβαση σε online συστήματα κρατήσεων

 

Ζητήστε μας προσφορά για το Επαγγελματικό ταξίδι που ετοιμάζετε, και εμείς με ειλικρίνεια και σοβαρότητα θα δημιουργήσουμε την “προσωπική” μας επαγγελματική σχέση!

 

You don't have permission to register