Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Oct 1
24 C
clear sky
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Αίγιο – Παναγία Πλατανιώτισσα R8

Αίγιο – Παναγία Πλατανιώτισσα R8

per person

Αναχώρηση: 2 Οκτωβρίου

 • Περιλαμβάνεται
  Αίγιο – Παναγία Πλατανιώτισσα R8
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
  Πρωϊνό
1
1η ημέρα
Αναχώρηση 07:30, ημίωρη  στάση  στον Ισθμό  της  Κορίνθου  και  συνεχίζουμε για  την  ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ. Το χωριό βρίσκεται σε μια καταπράσινη τοποθεσία, με άφθονα και κρύα νερά, αλλά  και  το  ομώνυμο εκκλησάκι της Παναγίας της Πλατανιώτισσας που έχει σχηματιστεί μέσα στο κοίλωμα (κουφάλα) ενός τεράστιου πλατάνου, ο οποίος προήλθε από τρία πλατάνια που φύτρωσαν μαζί και με την πάροδο του χρόνου ενώθηκαν και  δημιούργησαν αυτό το πρωτότυπο εκκλησάκι, με την εικόνα της Παναγίας Βρεφοκρατούσας να είναι αποτυπωμένη πάνω στο πλατάνι, σε ύψος 3 μέτρων από το έδαφος στο εσωτερικό του κοιλώματος.  Παραμονή,  επίσκεψη,  γεύμα  προαιρετικά  και  αναχώρηση  για  Αθήνα με  ενδιάμεση  στάση   στην  πόλη   του  ΑΙΓΙΟΥ,  άφιξη  το  βράδυ
2
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  

TOUR LOCATION

ΤΙΜΗ  ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 18 €
You don't have permission to register