Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Oct 2
26 C
few clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Μεσαιωνικό Ντουμπρόβνικ & Παραμυθένιο Μόσταρ R5

Μεσαιωνικό Ντουμπρόβνικ & Παραμυθένιο Μόσταρ R5

per person

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 03/07, 17/07, 31/07, 28/08, 14/08, 18/09

Μπίτολα | Οχρίδα | Τίρανα | Ναύπακτος

 • Αναχώρηση
  Αθήνα
 • Περιλαμβάνεται
  Μεσαιωνικό Ντουμπρόβνικ & Παραμυθένιο Μόσταρ R5
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1η ημέρα: (637χιλ.) Αθήνα | Μπίτολα | Οχρίδα
Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση θα φτάσουμε στα  σύνορα της Νίκης. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο θα συνεχίσουμε την πορεία μας πραγματοποιώντας πρώτη στάση στην Μπίτολα, μια πόλη που από την εποχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας αναφερόταν και ως «η πόλη των προξένων». Όντας έδρα του ομώνυμου δήμου, βρίθει αξιόλογων πολιτιστικών μνημείων, χαρακτηριστικότερα όλων ο καθεδρικός ναός Αγίου Δημητρίου, μία από τις μεγαλύτερες Ορθόδοξες εκκλησίες. Στη συνέχεια θα φθάσουμε στο ξενοδοχείο διαμονής μας στην Οχρίδα, την  «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων», όπως χαρακτηρίζεται λόγω της μεγάλης θρησκευτικής σημασίας της στην εξάπλωση της Χριστιανοσύνης, με τις 365 εκκλησίες, μια για κάθε ημέρα του χρόνου. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας, δείπνο και διανυκτέρευση.
2
2η ημέρα: (403χιλ.) Οχρίδα | Ντουμπρόβνικ (Νέουμ ή Τρέμπινιε)
Πρωινό και άμεση αναχώρηση για το Μαυροβούνιο και συγκεκριμένα την Μπούτβα, παραθαλάσσια πόλη με εξαιρετική αρχιτεκτονική, στενά γραφικά σοκάκια με πολλά μικρά καταστήματα και μικρές εκκλησίες οι οποίες παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Στη συνέχεια, ταξιδεύοντας μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή, θα πραγματοποιήσουμε στάση στον μαγευτικό κόλπο του Κότορ, και τη μεσαιωνική ομώνυμη πόλη. Πρόκειται για μια πόλη γεμάτη μνημεία της Ενετοκρατίας εξαιρετικά διατηρημένη, (ανήκει στον κατάλογο των Μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco) με σημαντική καλλιτεχνική παράδοση και ομορφιά. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό και αναχώρηση για το ξενοδοχείο διαμονής μας. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
3
3η ημέρα: Ντουμπρόβνικ ξενάγηση πόλης
Πρωινό και αναχώρηση για την ομορφότερη μεσαιωνική πόλη της Κροατίας το Ντουμπρόβνικ, γνωστή και ως το Διαμάντι της Αδριατικής όπου θα αφιερώσουμε όλη μας την ημέρα για να την ανακαλύψουμε και να την γνωρίσουμε. Η παλιά πόλη είναι χαρακτηρισμένη ως μνημείο Παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco από το 1979. Θα δούμε μεταξύ άλλων τα τείχη του Ντουμπρόβνικ ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα, την μεσαιωνική παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια, το σιντριβάνι του Onofrio, το φρούριο του Αγίου Ιωάννη και την εκκλησία του Αγίου Βλασίου, το παλάτι του Ρέκτορα κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα και ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο και διανυκτέρευση.
4
4η ημέρα: (138χιλ.) Ντουμπρόβνικ & ολοήμερη εκδρομή στο παραμυθένιο Μόσταρ
Πρωινό και αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή στο παραμυθένιο Μόσταρ, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης. Λίγο πριν φθάσουμε θα σταματήσουμε στο μικρό χωριό Blagaj για να επισκεφθούμε το περίφημο μοναστήρι tekija του 16ου αιώνα. Η μονή βρίσκεται στους πρόποδες ενός γκρεμού και αποτελεί παράδειγμα της κλασικής οθωμανικής αρχιτεκτονικής, με τα ξύλινα κουφώματα και την προεξοχή. Σήμερα, στεγάζει ένα εστιατόριο – καφέ με τραπέζια πάνω από το νερό χαρίζοντάς μας ένα γραφικό και ήρεμο περιβάλλον για να απολαύσουμε τον καφέ μας. Έπειτα μπαίνοντας στο Μόσταρ, στο νότιο τμήμα της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, θα θαυμάσουμε τα πλακόστρωτα δρομάκια, τα πετρόκτιστα σπίτια και την γραφική τοξωτή γέφυρα, όπου κάνουν αυτή την πόλη ονειρική και δικαίως αποκαλείται «το διαμάντι» της Βοσνίας». Θα δούμε την παλιά γέφυρα Stari Most, ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Μόσταρ, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco, το εκπληκτικό τζαμί Koski Mehmed Pasha όπου δεν είναι μόνο ένα αξιοθέατο, αλλά και ένα μέρος με την καλύτερη θέα της πόλης, για να καταλήξουμε στο παλιό παζάρι Kujundziluk το πιο γοητευτικό μέρος στο Μόσταρ. Το πολύχρωμο, γεμάτο πωλητές αναμνηστικών παζάρι με τα λιθόστρωτα δρομάκια ήταν κάποτε το κέντρο του Μόσταρ. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο και φαγητό και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ μας ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
5
5η ημέρα: (275χιλ.) Ντουμπρόβνικ | Τίρανα
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση με τελικό προορισμό την πρωτεύουσα της Αλβανίας τα Τίρανα. Θα κάνουμε μια σύντομη περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα όπου θα δούμε  την Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Προεδρικό Μέγαρο, το Εθνικό Ποδοσφαιρικό Στάδιο και το εθνικό μουσείο. Τέλος άφιξη στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.
6
6η ημέρα: (532χιλ.) Τίρανα | Ναύπακτος
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο των εγγράφων μας θα συνεχίσουμε κάθετα την χώρα μας για να καταλήξουμε στην γραφική Ναύπακτο. Τακτοποίησης στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για βραδινή ατομική περιήγηση της όμορφης πόλης. Διανυκτέρευση
7
7η ημέρα: (217χιλ.) Ναύπακτος | Αθήνα
Πρόγευμα και πολύς χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο κέντρο της πόλης, καφέ και φυσικά να απολαύσουμε το μπάνιο μας. Μετά το μεσημεριανό μας φαγητό θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής μας στην Αθήνα όπου θα φθάσουμε αργά το απόγευμα.
8
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  

TOUR LOCATION

Περιλαμβάνονται:
 • Έξι διανυκτερεύσεις στις πόλεις του προγράμματός μας σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* και 4*
 • Πρωινό καθημερινά (σύνολο 6)
 • Δείπνο καθημερινά εκτός της διανυκτέρευσης στην Ναύπακτο (σύνολο 5)
 • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο
 • Αρχηγός εκδρομής
 • Φόροι ξενοδοχείων & Check point
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
  Δεν περιλαμβάνονται:
 • Φιλοδωρήματα
 • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
 • Γεύματα και δείπνα εκτός της ημιδιατροφής
 • Ποτά και ότι δεν αναφέρεται στο παραπάνω πρόγραμμα
Προσφορά: Οι τιμές αποτελούν προσφορά για νέες κρατήσεις από 09/06 και είναι μειωμένες έως και 70€ το άτομο.   Early Booking: Οι τιμές ισχύουν με έγκαιρη κράτηση 20/06 και για περιορισμένο αριθμό δωματίων. Έπειτα θα προσαυξηθούν περίπου 12%.    
Τιμές κατ’ άτομο
Τύπος Δωματίου Αναχωρήσεις
03/07-09/07 17/07-23/07 31/07-06/08 28/08-03/09 14/08-20/08 18/09-24/09
Δίκλινο 445 € 445 € 455 € 455 € 445 €
3ο άτομο ενήλικας 425 € 425 € 435 € 435 € 425 €
3ο άτομο παιδί έως 12 395 € 395 € 415 € 415 € 395 €
Μονόκλινο 625 € 625 € 635 € 635 € 625 €
You don't have permission to register