Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Sep 25
24 C
scattered clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Πανόραμα Πολωνίας – Μπρατισλάβα – Βελιγράδι R8

Πανόραμα Πολωνίας – Μπρατισλάβα – Βελιγράδι R8

per person

Αναχωρήσεις: 6/7/23,   13/7/23,   27/7/23,    3/8/23,    14/8/23,    31/8/23,     21/9/23,     12/10/23 

ΝΙΣ –  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ – WIELICZKA  – ΑΟΥΣΒΙΤΣ – ΣΕΣΤΟΧΟΒΑ –  ΒΑΡΣΟΒΙΑ   – ΒΡΟΤΣΛΑΒ  –  ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ –  ΣΚΟΠΙΑ

 • Αναχώρηση
  Αθήνα
 • Περιλαμβάνεται
  Πανόραμα Πολωνίας – Μπρατισλάβα – Βελιγράδι R8
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1η μέρα: Αθήνα - Νις
Aναχώρηση  06:00  από  ΑΘΗΝΑ,   στάσεις   σε  καφέ της Εθνικής  Οδού στην περιοχή της Λαμίας, και  της Λάρισας, άφιξη  στο συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ, έλεγχος ταξιδιωτικών  εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για τη ΣΕΡΒΙΑ και την περιοχή της ΝΙΣ,  δείπνο  και διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: Νις - Βουδαπέστη
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Προσπερνώντας  το  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  και   το  ΝΟΒΙΣΑΝΤ,  φθάνουμε στο  συνοριακό  σταθμό  του  ΣΕΓΚΕΤ. Το απόγευμα το ‘’ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ’’ η πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , δείπνο,  χρόνος  ελεύθερος  για  περιπάτους  γνωριμίας,  στην  πρωτεύουσα  των  Μαγυάρων, διαν/ση.
3
3η μέρα: Βουδαπέστη - Κρακοβία
Σύντομη περιήγηση - γνωριμία με το «Μαργαριτάρι του Δούναβη»  και  συνεχίζουμε  το ταξίδι μας από μία αρκετά ενδιαφέρουσα διαδρομή που οδηγεί στην πιο όμορφη ίσως πόλη της Πολωνίας, την ΚΡΑΚΟΒΙΑ. Τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο, δείπνο  και  χρόνος  ελεύθερος, στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης του 2000, η οποία συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: Κρακοβία (Ξενάγηση)
Περιήγηση,  γνωριμία  με  το ‘’στολίδι της Πολωνίας’’  όπως  χαρακτηριστικά   την  αποκαλούν, που ήταν κάποτε η πρωτεύουσα των Γιαγγελόνων. Ξεκινάμε την πανοραμική  μας  ξενάγηση  από την πανέμορφη μεσαιωνική πλατεία με την παλαιά υφασματαγορά και το μνημείο του ποιητή «ΜΙΣΚΕΒΙΤΣ», με τις τέσσερις αλληγορικές μορφές στη βάση του, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ΤΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ  «MARIACKI» μνημειακής γοτθικής κατασκευής, με τον φύλακα τρομπετιστή στην κορυφή του καμπαναριού. Συνεχίζουμε  με  το  ιστορικό  πανεπιστήμιο  των ΓΙΑΓΓΕΛΟΝΩΝ  και  καταλήγουμε στο μεσαιωνικό κάστρο, ΒΑΒΕΛ που υψώνεται πάνω από τον ποταμό ΒΙΣΤΟΥΛΑ,  με τη «ΓΟΤΘΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ», όπου γινόταν η στέψη και ο ενταφιασμός των Πολωνών Βασιλιάδων, όπου μαζί με το Βασιλικό Πύργο, δεσπόζουν της πόλεως από το λόφο. Ακολουθεί  επίσκεψη στα παλαιά ΑΛΑΤΟΡΥΧΕΙΑ WIELICZKA,  για  να θαυμάσουμε ένα  μοναδικό  μνημείο,  που  εκτείνεται  304  μέτρα  υπογείως,  σε  εννέα  επίπεδα,  με  δαιδαλώδεις  στοές,  αίθουσες,  σήραγγες  και  λίμνες.  Τρία  μόνο  επίπεδα  είναι  σήμερα  επισκέψιμα,  τα  οποία  και  θα  γνωρίσουμε.   Χρόνος  ελεύθερος  στην  παλαιά πόλη,  επιστροφή στο  ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
5
5η μέρα: Κρακοβία - Άουσβιτς - Σεστόχοβα - Βαρσοβία
Το παγκοσμίως γνωστό μνημείο του BIRKENAU στο ΑΟΥΣΒΙΤΣ, το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης των ΝΑΖΙ κατά τη διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου θα γνωρίσουμε από κοντά, μια εμπειρία που συγκλονίζει. Η διαδρομή μας προς ΒΑΡΣΟΒΙΑ συνεχίζεται με στάση στο CZESTOCHOWA,  για να επισκεφθούμε το μοναστήρι «ΓΙΑΣΝΑ ΓΚΟΡΑ». Μια από τις πιο σημαντικές πόλεις της ΠΟΛΩΝΙΑΣ, που συχνά αποκαλείται «θρησκευτική πρωτεύουσα» με εκατομμύρια πιστών να συρρέουν από όλα τα μέρη της γης, για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑΣ, η αγιογραφία χρονολογείται από τον 14ο αιώνα, αλλά ο θρύλος λέει ότι την εικόνα την έφτιαξε ο Ευαγγελιστής Λουκάς από ένα κομμάτι ξύλο από το τραπέζι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΝΑΖΑΡΕΤ. Το  βράδυ θα καταλήξουμε στη ΒΑΡΣΟΒΙΑ, δείπνο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
6
6η μέρα: Βαρσοβία (Ξενάγηση)
Πανοραμική  ξενάγηση  της  πόλης.  Ξεκινάμε τη γνωριμία μας από την παλαιά πόλη και τα Βασιλικά ανάκτορα, όπου   μετά  την  ολοσχερή  καταστροφή  της κατά  το  Β’  παγκόσμιο  πόλεμο,  800  κτίρια  ανοικοδομήθηκαν  με  πιστή λεπτομερειακή αντιγραφή,  από  ιστορικά  ντοκουμέντα, σκίτσα, πίνακες  και  φωτογραφίες. Το ROYAL CASTLE Γοτθικό κτίσμα του 13ου αιώνα, το βλέπουμε σήμερα στην ανακαινισμένη ΜΠΑΡΟΚ μορφή του,  καθώς  επίσης και την Κολώνα του Σιγισμούνδου, το άγαλμα της Σειρήνας  και την πλατείας της Νίκης. Τέλος το πάρκο «LAZIENKI» από τα ωραιότερα της ΕΥΡΩΠΗΣ που  κατασκευάστηκε το 1766 από τον τελευταίο Βασιλιά της Πολωνίας, και μέσα βρίσκεται το «ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ» με τις θαυμάσιες αίθουσες χορού, την αίθουσα των πορτρέτων και τη μεγάλη τραπεζαρία όπου λάμβαναν χώρα τα περίφημα δείπνα της Πέμπτης, το άγαλμα  του  Σοπέν, κ.α. Κλείνουμε  την  ξενάγηση  μας με  επίσκεψη  στο  Μνημείο  της  Εξέγερσης, στο  γκέτο  της  πόλης, χρόνος  ελεύθερος  για   περιπάτους, δείπνο,  διαν/ση.
7
7η μέρα: Βαρσοβία - Βρότσλαβ
Πρωινή  αναχώρηση για  Wroclaw.  Άφιξη, τακτοποίηση στο  ξενοδοχείο  και  γνωριμία  με τη «Βενετία του Βορρά»  μία πόλη με γέφυρες και εντυπωσιακά κτίρια,  κατά  μήκος  του  ποταμού  ΟΝΤΕΡ, όπου γύρω  του είναι  κτισμένη  η πόλη, που είχε οριστεί  και ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2016. Δείπνο, διανυκτέρευση.
8
8η μέρα: Βρότσλαβ - Μπρατισλάβα
Μετά το πρωινό αναχωρούμε  για  την  πρωτεύουσα  της  ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ,  τη  ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ. Με  ενδιάμεση  στάση  στη  διαδρομή,  θα  καταλήξουμε   στο  ξενοδοχείο  μας  και  θα  έχουμε ελεύθερο χρόνο  για  περιπάτους  γνωριμίας   στην  πιο  πυκνοκατοικημένη  πόλη  της  κεντρικής  Ευρώπης, χτισμένη  στις  όχθες  του  Δούναβη  και  πολύ  κοντά  στα  σύνορα  της  Αυστρίας,  δείπνο,  διαν/ση.
9
9η μέρα: Μπρατισλάβα - Βελιγράδι
Η  πρωτεύουσα της  Σερβίας,  το  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  επόμενος  σταθμός  μας. Θα  φθάσουμε  αργά  το  απόγευμα  και  θα  έχουμε  την  ευκαιρία για σύντομη περιήγηση - γνωριμία με την πόλη και ορισμένα αξιοθέατα, όπως το Kalemegdan, οχυρό και πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή Stari Grad κοντά στο κέντρο της πόλης, την πλατεία Δημοκρατίας, μια από της πλατείες του κέντρου που βρίσκονται κάποια από τα διασημότερα κτίρια, όπως το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικού θέατρο και το άγαλμα του Πρίγκιπα Μιχαήλ. Τακτοποίηση  στο  ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.
10
10η μέρα: Βελιγράδι - Σκόπια
Πρωινό,  ολοκληρώνουμε  τη  γνωριμία  με  την  πόλη  και  αναχώρηση  για  ΣΚΟΠΙΑ, με  ενδιάμεση στάση  και τις  αναγκαίες  διατυπώσεις  των  συνοριακών  σταθμών,  θα  φθάσουμε   νωρίς το  βράδυ,  στην  πόλη  των  ΣΚΟΠΙΩΝ,   δείπνο,  χρόνος  ελεύθερος  για  περιπάτους,  διανυκτέρευση
11
11η μέρα: Σκόπια - Αθήνα
Αναχώρηση  για  ΑΘΗΝΑ,  από  τη  γνωστή  διαδρομή, μέσω  του  συνοριακού  σταθμού  των  Ευζώνων,  με  μικρές  στάσεις   στην  περιοχή   της  ΛΑΡΙΣΑΣ  και  της  ΛΑΜΙΑΣ,  άφιξη  το βράδυ.
12
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  

TOUR LOCATION

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Eκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, 10 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (3*  -  4* ΣΤΗ  ΣΕΡΒΙΑ).
 • Ημιδιατροφή, ( 10 πρωινά, 10 δείπνα ).
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα.
 • Aρχηγός – συνοδός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής   ευθύνης. Φ.Π.Α.
ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι   και  Check  point  45 €  ανά  άτομο.
 • Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους. Ποτά  στα  προσφερόμενα  δείπνα.
 • Ότι  αναφέρεται  ως προτεινόμενο  η  προαιρετικό και  ότι ρητά  δεν  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:  ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ   ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ  ΚΑΙ  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ  ΚΑΙ   Η   ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ  ΤΟΥ  ΝΙΣ,   ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΣΤΟ  ΠΑΡΑΣΙΝ,   ΤΟ  ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ  Η  ΤΟ  ΚΡΑΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ. ΤΕΛΙΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   ΜΕ  ΤΟ  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  ΣΑΣ.
ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:
 • ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ                                                    895 € 
 • ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ   ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ  ΣΕ  3ΚΛΙΝΟ             805 €
 • ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                                       395 €
You don't have permission to register