Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Oct 2
25 C
few clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ R2

ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ R2

per person

Αναχωρήσεις: 03 & 10/08

Κάϊρο – Επίσκεψη στις Πυραμίδες – Επίσκεψη στο Μουσείο Αιγυπτιακού Πολιτισμού – Γεύμα στο πασίγνωστο πλωτό εστιατόριο “Le Pacha 1901”- Ολοήμερη εκδρομή στην Αλεξάνδρεια- Κρουαζιέρα στον Νείλο με 5* ποταμόπλοιο

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Χώρα της βορειοανατολικής Αφρικής, η οποία βρέχεται από τη Μεσόγειο στα βόρεια, και από την Ερυθρά Θάλασσα στα ανατολικά, συνορεύει βορειοανατολικά με το Ισραήλ, δυτικά με τη Λιβύη και νότια με το Σουδάν. Ο πληθυσμός της ξεπερνάει τα 100 εκατ. Κατοίκους.

Επίσημη γλώσσα είναι τα Αραβικά αλλά στην ενδοχώρα και το νότο μιλούν μια αραβική διάλεκτο, τα Βερβερίνικα.

Επίσημη θρησκεία είναι ο ισλαμισμός.

 

ΚΑΙΡΟ

Η πρωτεύουσα της Αιγύπτου είναι το Κάιρο, ή αλλιώς Ελ Καχίρα -Νικηφόρος πόλη δηλαδή- ή και «η πόλη των χιλίων μιναρέδων, λόγω της κυριαρχίας της ισλαμικής αρχιτεκτονικής. Το Κάιρο είναι η μεγαλύτερη πόλη της αφρικανικής ηπείρου αλλά και ολόκληρου του αραβικού κόσμου, με πάνω από 11 εκατομμύρια  πληθυσμό.

Ιδρύθηκε τον 10ο αιώνα από την δυναστεία των Φατιμιδών, στην περιοχή όμως της σύγχρονης πόλης, βρίσκονται ερείπια παλαιότερων πρωτευουσών, όπως φαίνεται στα τμήματα του Παλαιού Καΐρου.

Το Κάιρο το διασχίζει ο ποταμός Νείλος, ο μεγαλύτερος σε μήκος ποταμός του κόσμου (περίπου 6.700 χλμ.) και χωρίζει την πόλη στην ανατολική και την δυτική όχθη.

Στην πλατεία Ταχρίρ θα επισκεφτείτε το Αιγυπτιακό Μουσείο του Καΐρου, με πάνω από 120.000 εκθέματα. Μεταξύ των χιλιάδων εντυπωσιακών εκθεμάτων, θα δούμε την αίθουσα του βασιλιά Τουταγχαμών με το νεκρικό προσωπείο του λαξευμένο από ατόφιο χρυσάφι καθώς και τη σαρκοφάγο του, την αίθουσα με τις βασιλικές μούμιες κ.ά.

Επίσκεψη στις Πυραμίδες και τη Σφίγγα

Εδώ υπάρχουν 109 πυραμίδες στο σύνολο που είναι βασιλικοί τάφοι, οι μεγάλες για τους βασιλείς και οι μικρές για τις βασίλισσες. Τρεις από αυτές όμως είναι οι διασημότερες και οι πιο εντυπωσιακές όπου και θα σας παρουσιάσουμε. Του Χέοπα, γνωστή και ως «Η Μεγάλη Πυραμίδα όπου είναι η αρχαιότερη αλλά και μεγαλύτερη από τις τρεις πυραμίδες της Νεκρόπολης της Γκίζας και ένα από τα Επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου.

Οι άλλες δυο πυραμίδες είναι του Χεφρήνου – γιου του Χέοπα – και του Μυκερήνου, γιου του Χεφρήνου.

Στη Νεκρόπολη της Γκίζας ανήκει και η περίφημη Σφίγγα, η οποία λαξεύτηκε πάνω σ’ έναν μυτερό βράχο. Με σώμα λιονταριού και με ανθρώπινο κεφάλι, συμβολίζει την δύναμη ενός βασιλείου. Το πρόσωπο που απεικονίζει πιστεύεται ότι ήταν του βασιλιά Χεφρήνου, ενώ στην διάρκεια του Νέου Βασιλείου θεωρούσαν ότι αναπαριστούσε τον θεό ήλιο Ρα.

Επίσκεψη στην Αλεξάνδρεια

Η Αλεξάνδρεια υπήρξε πρωτεύουσα της Αιγύπτου για 900 χρόνια και είναι η πόλη που ίδρυσε και έζησε ο Μέγας Αλέξανδρος. Απέχει 242 χλμ. από το Κάιρο, βρέχεται από τη Μεσόγειο και αποτελεί το μεγαλύτερο λιμάνι της Αιγύπτου.

Κατά την επίσκεψή μας θα δούμε την Ελληνική παροικία, το κάστρο που χτίστηκε από τα ερείπια του Φάρου της Αλεξάνδρειας – επίσης ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, ο οποίος καταστράφηκε από σεισμούς στη διάρκεια του 14ου αιώνα-θα επισκεφθούμε το Ελληνικό Πατριαρχείο και το σπίτι που έζησε και έγραψε τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής του ο μεγάλος Έλληνας ποιητής Κωνσταντίνος Καβάφης (1863-1933), το διαμέρισμα του οποίου μετατράπηκε σε μουσείο και εκτίθενται έπιπλα, σπάνιες εκδόσεις βιβλίων, φωτογραφίες, η διαθήκη του κ.ά.

Θα επισκεφθούμε την περίφημη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας με τους 11 ορόφους της, μοναδικό σύγχρονο αρχιτεκτονικό επίτευγμα,

Στο ελεύθερο χρόνο μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα κατά μήκος της πολυσύχναστης παραλιακής οδού, Corniche και να γευτείτε τοπικές γεύσεις.

 Ασουάν

Το Ασουάν βρίσκεται στη δυτική όχθη του Νείλου και είναι πόλη στη Νότια Αίγυπτο.

Χτισμένη στη θέση της αρχαίας Σουανού ή Συήνης, κοντά στους λόφους από όπου έβγαινε ο «συηνίτης λίθος» με τον οποίο έφτιαχναν οι Αιγύπτιοι τα μνημεία τους.

Κοντά στην πόλη Ασουάν, βρίσκεται το ομώνυμο φράγμα, που άρχισε να κατασκευάζεται το 1960, ανεγέρθηκε το 1970 και αποτελεί το μεγαλύτερο τεχνικό έργο της Αιγύπτου και ένα από τα σπουδαιότερα του κόσμου. Έχει μήκος 3.830 μ., πλάτος 980 μ. και ύψος 111μ. Με την δημιουργία του φράγματος κατάφεραν να αυξήσουν την καλλιεργούμενη γη καθώς και την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Στο Ασουάν, ο μαθηματικός Ερατοσθένης βρήκε τον τρόπο να τεκμηριώσει ότι η Γη δεν είναι επίπεδη αλλά καμπυλώνεται, καθώς και να μετρήσει την περίμετρό της. Εκεί έζησε και ο σατιρικός Ρωμαίος Γιουβενάλης (2ος αιώνας μ.Χ.), στο δε πολυτελέστατο ξενοδοχείου αποικιακής αισθητικής «Sofitel Legend Old Cataract Aswan», μεταξύ των διασημοτήτων που διανυκτέρευσαν, ήταν και η Αγκάθα Κρίστι, η οποία εμπνεύστηκε το αστυνομικό της μυθιστόρημα «Θάνατος στο Νείλο».

Το Ασουάν, ξεχωρίζει με τις πολλές νησίδες που έχει κοντά του, με σπουδαιότερη την Ελεφαντίνη, στη βόρεια Νουβία. Μπείτε σε μια φελούκα – τη γραφική βάρκα με τα λευκά πανιά που διασχίζει τα νερά του Νείλου-, επισκεφτείτε τα νησάκια, ξεναγηθείτε και στα παραδοσιακά σπίτια της Νουβίας. Κατά την παραμονή σας στο Ασουάν, θα δείτε και τη νήσο Κίτσενερ με τους βοτανικούς κήπους καθώς και το λαμπρό μαυσωλείο του Αγά Χαν.

 

Λούξορ

Βρίσκεται στη δυτική όχθη του Νείλου και θεωρείται ως το μεγαλύτερο υπαίθριο μουσείο του κόσμου. Πλήθος κόσμου απ’ όλο τον κόσμο συρρέει στην πόλη αυτή για να θαυμάσει τους δυο κολοσσούς του Μέμνονος, το Καρνάκ το μεγαλύτερο συγκρότημα ναών στον κόσμο, ενώ στην απέναντι όχθη του Νείλου βρίσκεται η Νεκρόπολη της Θήβας, η Κοιλάδα των Βασιλικών Τάφων και ο ναός της Χατσεπσούτ της μοναδικής βασίλισσας Φαραώ.

 • Αναχώρηση
  Διεθνές Αεροδρόμιο Αθήνας Ελ. Βενιζέλος
 • Περιλαμβάνεται
  ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ R2
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Εισιτήρια Εισόδων
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Πρωϊνό
1
1η μέρα Αθήνα – Κάϊρο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου και η απευθείας πτήση μας για την πρωτεύουσα της Αιγύπτου, το Κάϊρο. Υποδοχή από τον αντιπρόσωπό μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα Κάϊρο – Πυραμίδες της Γκίζας – Σφίγγα – Αγορά Χαν Ελ Χαλίλ
Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε για την ολοήμερη ξενάγηση στο Κάϊρο την πρωτεύουσα της Αιγύπτου. Η ξενάγησή μας θα ξεκινήσει από το περίφημο Αρχαιολογικό Μουσείο. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε σημαντικά ιστορικά κομμάτια που ανακαλύφθηκαν κυριολεκτικά πριν από χιλιάδες χρόνια, που χρονολογούνται από το 3.000 π.Χ. - υπάρχουν περίπου 1.200 αντικείμενα στο Μουσείο, συμπεριλαμβανομένης της χρυσής μάσκας 11 κιλών του Τουταγχαμών. Συνεχίζουμε με τις επιβλητικές Πυραμίδες της Γκίζας, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, για να θαυμάσουμε την όμορφη αρχιτεκτονική και να εκτιμήσουμε όλη τη δουλειά που πραγματικά έγινε για να γίνει αυτό το θαύμα καθώς και τη Σφίγγα. Στάση στα εργαστήρια παπύρου και αρωμάτων και γεύμα σε εστιατόριο του Καΐρου. Ολοκληρώνουμε τη σημερινή μας περιήγηση με το πολύβουο παζάρι του Χαν Ελ Χαλίλ. Γεύμα στο πλωτό εστιατόριο “Le Pacha 1901”. Ο έμπειρος ξεναγός μας θα μας δώσει μια πλήρη περιγραφή της ιστορίας και της πολιτιστικής σημασίας των μνημείων που θα δείτε και θα πάρετε μία γεύση του πώς ήταν η ζωή στην Αρχαία Αίγυπτο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα Κάϊρο – Αλεξάνδρεια – Κάϊρο
Αφού πάρουμε ένα καλό πρωινό, αναχωρούμε για την ολοήμερη μας εκδρομή στην Αλεξάνδρεια, στην πόλη που ίδρυσε και έζησε ο Μέγας Αλέξανδρος. Θα δούμε το Ελληνικό Πατριαρχείο, την Ελληνιστική παροικία και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε να περάσουμε από το σπίτι που έζησε και έγραψε τα τελευταία του χρόνια ο Έλληνας ποιητής Καβάφης και τους μοναδικούς κήπους της Μοντάζα που περιβάλουν τα θερινά ανάκτορα του τελευταίου Βασιλιά Φαρούκ.  *Το σπίτι/μουσείο του Καβάφη στην Αλεξάνδρεια παραμένει κλειστό λόγω ανακαίνισης. Στη συνέχεια απολαμβάνουμε το γεύμα μας σε εστιατόριο της Αλεξάνδρειας. Καταλήγουμε για μια επίσκεψη και εσωτερική ξενάγηση στην καινούρια Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, μοναδικό αρχιτεκτονικό επίτευγμα. Το απόγευμα επιστροφή στο Κάϊρο και στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: Κάϊρο
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μέρα ελεύθερη για να περπατήσετε στην πόλη και να πραγματοποιήσετε τα ψώνια σας. Διανυκτέρευση.
5
5η μέρα Κάϊρο – Λούξορ
Το πρωί μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο του Καίρου, όπου με μία σύντομη πτήση θα φτάσουμε στο Λούξορ. Επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο του Καρνάκ, έναν τεράστιο υπαίθριο μουσείο - το δεύτερο σε επισκεψιμότητα μετά από τις πυραμίδες της Γκίζας- που αποτελεί τον μεγαλύτερο χώρο λατρείας της αρχαιότητας στον κόσμο καθώς και το Luxor Temple, γνωστό ως το Southern Shrine. Ο ναός του Λούξορ είναι μοναδικός στο ότι είναι ένας από τους λίγους ναούς που δεν χτίστηκαν για χάρη ενός Θεού ή για οποιονδήποτε κατάλληλο θεϊκό λόγο - στην πραγματικότητα, χτίστηκε για να γιορτάσει την αναζωογόνηση της βασιλείας. Ορισμένοι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι πολλοί από τους Βασιλείς της Αιγύπτου στέφθηκαν εδώ!   Οι Φαραώ ως θεατές ακούν μια υπέροχη και ποιητική περιγραφή των καλλιτεχνικών θησαυρών και της μεγάλης κληρονομιάς που περικλείει ο ναός του Καρνάκ. Γεύμα και δείπνο στο ποταμόπλοιο.
6
6η μέρα Λούξορ – Έσνα - Εντφού
Ξεκινάμε την επίσκεψή μας στη δυτική όχθη στο Λούξορ. Θα επισκεφθούμε τη διάσημη Κοιλάδα των Βασιλέων και στην συνέχεια τον αξιόλογο Ναό της Βασίλισσας Χατσεψούτ. Θα θαυμάσουμε επίσης τους Κολοσσούς του Μέμνονα - εκπληκτικά πέτρινα αγάλματα που φύλαγαν τις πύλες της αρχαίας αιγυπτιακής πόλης Θήβας. Συνεχίζουμε την πλεύση μας με προορισμό το Έντφου μέσω Έσνα. Γεύμα και δείπνο στο ποταμόπλοιο. Διανυκτέρευση εν πλω σε μία μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.  
7
7η μέρα Κρουαζιέρα στον Νείλο Εντφού – Κομόμπο - Ασσουάν
Σήμερα το πρωί θα επισκεφθούμε το ναό του Εντφού για να θαυμάσουμε τον καλύτερα διατηρημένο ναό της Αιγύπτου, τον ναό του Ώρος όπου οι Έλληνες τον ταύτιζαν με τον Απόλλωνα. Το Έντφου οι αρχαίοι Έλληνες το αποκαλούσαν Απολλινόπολις η μεγάλη, εξού και το όνομά της. Το μεσημέρι γεύμα και χρόνος για ξεκούραση. Συνεχίζουμε κατά μήκος των καταπράσινων οχθών του Νείλου, με κατεύθυνση το Κομόμπο. Άφιξη και ξενάγηση στο ναό του θεού Κροκοδείλου, Σόμπεκ. Για το βραδινό δείπνο μας, ετοιμαστείτε για το περίφημο Galabia party - ένα πάρτυ ντυμένοι με αιγυπτιακές στολές. Μία ακόμη διανυκτέρευση στον Νείλο μας περιμένει.
8
8η μέρα Κρουαζιέρα στον Νείλο – Ασουάν
Πρωινό στο ποταμόπλοιο. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το κατάστημα του πλοίου όπου θα βρείτε φωτογραφίες από το χθεσινό υπέροχο πάρτυ. Σήμερα θα ανακαλύψουμε την συναρπαστική πόλη του Ασσουάν. Το όμορφο πράσινο τοπίο δένει αρμονικά με την ηρεμία του ποταμού Νείλου ο οποίος περνάει μέσα από την πόλη. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον ναό Φίλαι, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη θεά Ίσιδα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το φράγμα του Ασσουάν, που θεωρείτε ένα θαύμα μηχανικής και τον ημιτελή οβελίσκο. Απογευματινή χαλαρωτική βόλτα με φελούκες στον Νείλο. Γεύμα & δείπνο στο ποταμόπλοιο. Προαιρετική εκδρομή στο Αμπού Σιμπέλ Για όσους επιθυμούν μπορού να πραγματοποιήσουν ολοήμερη εκδρομή στο Αμπού Σιμπέλ. Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για την πόλη Αμπού Σιμπέλ, που βρίσκεται 290 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ασουάν. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς αρχαιολογικούς τόπους της Αιγύπτου και αποτελείται από δύο μεγαλοπρεπείς ναούς (τον μικρό και τον Μεγάλο Ναό) που χτίστηκαν από τον Ραμσή Β’ για να τιμήσει τη σύζυγό του Νεφερτάρι. Στην είσοδο του ναού έχουν χτιστεί τέσσερα αγάλματα, 20 μέτρων το καθένα, που αναπαριστούν όλα τον Ραμσή Β’ καθισμένο με τα βασιλικά διαδήματα και το διπλό στέμμα της Άνω και Κάτω Αιγύπτου, το περίφημο νέμες. Όλη η πρόσοψη, όπου βρίσκονται λαξευμένα τα αγάλματα έχει ύψος 30 μέτρα και πλάτος 35 μέτρα, ενώ στο εσωτερικό ο ναός φτάνει σε βάθος 60 μέτρων. Έχει χτιστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε οι ακτίνες του ήλιου να μπαίνουν στα άδυτα του ναού και να φωτίζουν τα πρόσωπα των αγαλμάτων μόνο δύο μέρες τον χρόνο. Η πρώτη είναι η 22α Οκτωβρίου και η δεύτερη η 22α Φεβρουαρίου. Αυτό το μοναδικό φαινόμενο θα παρατηρήσουμε σήμερα κι εμείς. Ο έμπειρος ξεναγός μας θα μας εξηγήσει όλη την ιστορία και τις αναπαραστάσεις που βρίσκονται λαξευμένες πάνω στην πρόσοψη.
9
9η μέρα Ασουάν – Κάιρο – Αθήνα
Αποβίβαση από το ποταμόπλοιο και μεταφορά στο αεροδρόμιο, όπου με πτήση μέσω Καΐρου θα φθάσουμε στην Αθήνα.
10
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής "Μπαλί" σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  

TOUR LOCATION

Περιλαμβάνονται ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ EGYPT AIR 03/08 & 10/08 MS 748 ΑΘΗΝΑ – ΚΑΙΡΟ    13:15 - 14:05 07/08 & 14/08 MS 062 ΚΑΙΡΟ - ΛΟΥΞΟΡ    06:15 - 07:15 11/08 & 18/08 MS 081 ΑΣΟΥΑΝ - ΚΑΙΡΟ   06:00 - 07:25 11/08 & 18/08 MS 747 ΚΑΙΡΟ - ΑΘΗΝΑ     09:10 - 12:15
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με απ’ ευθείας πτήση της Egypt Air
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5* της επιλογής σας
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ποταμόπλοιο 5* Deluxe
 • Γεύμα στο πασίγνωστο πλωτό εστιατόριο “Le Pacha 1901”
 • Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στην Αλεξάνδρεια
 • Έμπειρος Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός στο Κάιρο και στην Αλεξάνδρεια
 • Έμπειρος Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας
 • Πλήρης διατροφή στο εστιατόριο του ποταμόπλοιου κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμια του εξωτερικού
 • Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία
 • Εισιτήρια εισόδου σε όλα τα μνημεία όπου είναι αναγκαία, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • 24ώρες τηλεφωνική εξυπηρέτηση
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ατομική ασφάλεια ταξιδιού, ιατροφαρμακευτική κάλυψη και για COVID 19
  Δεν περιλαμβάνονται
 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων 360€
 • Φιλοδωρήματα υποχρεωτικά 5USD την ημέρα το άτομο και πληρώνονται επί τόπου στον αρχηγό σας
 • Βίζα Αιγύπτου 25€ εκδίδεται και πληρώνεται επί τόπου
 • Ποτά κατά τη διάρκεια γευμάτων - δείπνων
 • Προσωπικά έξοδα
 • Οτιδήποτε ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Κόστος για PCR TEST
 • Κόστος προαιρετικής εκδρομής στο Αμπού Σιμπέλ 100€ το άτομο
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Διαβατήρια Για να ταξιδέψετε θα πρέπει να έχετε διαβατήριο νέου τύπου & με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Βίζα Για το ταξίδι στην Αίγυπτο είναι απαραίτητη η έκδοση βίζας. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας τουλάχιστον 15 μέρες πριν την αναχώρηση σας. Επιπλέον θα πρέπει να έχει μία κενή σελίδα το διαβατήριό σας. Ισοτιμίες Οι παραπάνω τιμές είναι υπολογισμένες με την τρέχουσα ισοτιμία Ευρώ/Δολαρίου και σε περίπτωση αλλαγής ισοτιμίας θα υπάρχει και η σχετική επιβάρυνση Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε συμμετοχή γκρουπ 15 ατόμων. Σε περίπτωση λιγότερων συμμετοχών η τελική τιμή θα διαφοροποιηθεί. Υγειονομικές προφυλάξεις Συνιστούμε να πίνετε εμφιαλωμένο νερό και επίσης να μη χρησιμοποιείτε παγάκια στα ποτά και αναψυκτικά σας και να μην καταναλώνετε και φρούτα και ωμά λαχανικά σαλάτας.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ RAMSES HILTON 5*  ή GRAND NILE 5* ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 1.110€ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 390€   *Οι τιμές περιλαμβάνουν ΕΚΠΤΩΣΗ έγκαιρης κράτησης και για περιορισμένο αριθμό θέσεων
You don't have permission to register