Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Nov 28
21 C
scattered clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Ιστορική και Ρομαντική Γερμανία R8

Ιστορική και Ρομαντική Γερμανία R8

per person

Ίννσμπρουκ – Μόναχο – Χαϊδελβέργη – Μάνχαϊμ – Βισμπάτεν – Παραρήνεια Διαδρομή – Σανκτ Γκόαρ – Φρανκφούρτη – Λειψία – Βερολίνο – Πότσδαμ- Δρέσδη – Νυρεμβέργη

 

Διάρκεια Εκδρομής: 11 Ημέρες

 

 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  Αθήνα για Λιμάνι Πάτρας
 • Περιλαμβάνεται
  Ιστορική και Ρομαντική Γερμανία R8
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1η Ημέρα: Αθήνα - Πάτρα/Πλοίο
Αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.
2
2η Ημέρα: Ανκόνα - Τιρόλο
Άφιξη στην Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για την περιοχή του Τιρόλο. Διασχίζουμε τις εύφορες πεδιάδες της Αιμίλια Ρομάνα, προσπερνάμε την Μπολόνια και τη Βερόνα και απολαμβάνουμε μία υπέροχη διαδρομή καθώς αρχίζει η ανάβαση προς το Τρέντο και το Μπολζάνο. Το βράδυ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή του Ίννσμπρουκ. Διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα: Ίννσμπρουκ - Μόναχο - Χαϊδελβέργη – Μάνχαϊμ
Σύντομη περιήγηση στο Ίννσμπρουκ και αναχώρηση για Μόναχο και Χαϊδελβέργη, όπου θα έχουμε μικρής διάρκειας στάσεις. Συνεχίζουμε για το Μάνχαϊμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
4
4η Ημέρα: Μάνχαϊμ - Βισμπάτεν - Παραρήνεια Διαδρομή – Σανκτ Γκόαρ - Μάνχαϊμ
Πρωινή επίσκεψη στη διάσημη για τις θερμές πηγές της λουτρόπολη Βισμπάτεν. Οι πρωτεύουσες των δύο κρατιδίων - Έσσης με το Βισμπάντεν και Ρηνανίας/Παλατινάτου με το Μάιντς - βρίσκονται στις δύο πλευρές του ποταμού Ρήνου και συνδέονται με γέφυρα. Λίγο αργότερα, μια μοναδική παραποτάμια διαδρομή κοντά στους αμπελώνες της Ρηνανίας και τα μεσαιωνικά κάστρα, μας οδηγεί στο όμορφο χωριουδάκι Sankt Goarshausen. Επιστροφή το απόγευμα στο Μανχάιμ και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
5
5η Ημέρα: Μάνχαϊμ - Φρανκφούρτη - Λειψία - Βερολίνο
Διασχίζουμε σήμερα τα καταπράσινα τοπία της κεντρικής Γερμανίας με προορισμό τη Φρανκφούρτη, το σημαντικότερο οικονομικό κέντρο της Γερμανίας και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, καθώς είναι η έδρα του Γερμανικού Χρηματιστηρίου (Deutsche Börse AG), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πολλών τραπεζών, όπως της Ντόιτσε Μπανκ, της Ντρέσντνερ Μπανκ και της Κομέρτσμπανκ. Σύντομη περιήγηση στην πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας και συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε τη Λειψία και να καταλήξουμε το βράδυ στο Βερολίνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
6
6η Ημέρα: Βερολίνο, Ξενάγηση
Πρωινή ξενάγηση στη γερμανική πρωτεύουσα, για να γνωρίσουμε τη σύγχρονη και την παλιά ιστορία μιας πόλης - σύμβολο. Θα δούμε την Πύλη του Βρανδεμβούργου - έμβλημα της πόλης - τα τελευταία μέτρα του τείχους που διχοτομούσε μέχρι το 1989 το Βερολίνο, το ιστορικό σημείο ελέγχου Τσάρλι και πρώην έδρα της Γκεστάπο, το Δημαρχείο, την εκκλησία Νικολάι, το Κοινοβούλιο/Ράιχσταγκ με το γυάλινο θόλο και την πασίγνωστη Κουρφίστερνταμ, το δρόμο με τα καφέ και τα πολύ γνωστά πολυκαταστήματα. Η πανοραμική μας ξενάγηση κλείνει με το μοναδικό Μουσείο της Περγάμου με την έξοχη Βαβυλωνιακή πτέρυγα, την Πύλη της Ιστάρ και τους υπολοίπους Μεσοποταμιακούς θησαυρούς. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην περίφημη λεωφόρο Ούντερ ντεν Λίντεν με τα εμπορικά κέντρα, αλλά και την Μπέρκερμαν Στράσσε, με τα πολυάριθμα μικρά μαγαζιά, καφέ και εστιατόρια, την περίφημη πλατεία Ποτσντάμερ και Σαβίγκνυ Πλατς. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
7
7η Ημέρα: Βερολίνο - Πότσδαμ - Βερολίνο
Σήμερα θα επισκεφθούμε την επίσημη πρωτεύουσα των αυτοκρατόρων της Γερμανίας, το Πότσδαμ. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το ανάκτορο του Κάιζερ Γουλιέλμου, το Σαν Σουσί και να περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια της πόλης με τα Ολλανδικά τετράγωνα και τα κοκκινότουβλα μαγαζάκια. Επιστροφή στο Βερολίνο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
8
8η Ημέρα: Βερολίνο - Δρέσδη - Νυρεμβέργη
Πρωινή αναχώρηση για τη "Φλωρεντία της Γερμανίας", τη Δρέσδη. Ο ποταμός Έλβας τη χωρίζει σε δύο τμήματα, την παλαιά και τη νέα πόλη. Αυτός ο διαχωρισμός έχει λιγότερη σημασία σήμερα, μετά τους βομβαρδισμούς του 1945, αφού μέσα σε μια νύχτα άλλαξε ολόκληρο το σχέδιο της πόλης. Παρόλα αυτά όμως, παραμένει πλούσια σε μνημεία, με μεγάλη καλλιτεχνική και πολιτιστική παράδοση. Θα δούμε το μεγαλειώδες αρχιτεκτονικό συγκρότημα Τσβίνγκερ (Zwinger), ένα πολυτελές μπαρόκ κτίριο, μέρος της πριγκηπικής κατοικίας του 17ου αιώνα. Ακολουθεί επίσκεψη στην πλατεία Θεάτρου, με κτίριο της Όπερας και στην καθολική εκκλησία της Αυλής, ένα πραγματικό κόσμημα αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε για τη Νυρεμβέργη, την πόλη όπου δικάστηκαν το 1945-46 οι εγκληματίες Ναζί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και περίπατος γνωριμίας με την πόλη. Διανυκτέρευση.
9
9η Ημέρα: Νυρεμβέργη - Βερόνα
Πρωινή αναχώρηση για τη Βόρεια Ιταλία και την πόλη της Βερόνας, στην ευρύτερη περιοχή της οποίας θα διανυκτερεύσουμε.  
10
10η Ημέρα: Βερόνα - Ανκόνα/Πλοίο
Νωρίς το πρωί αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Τακτοποίηση και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.  
11
11η Ημέρα: Πάτρα - Αθήνα
Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, όπου φθάνουμε τρεις περίπου ώρες αργότερα.
12
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής Ιστορική και Ρομαντική Γερμανία σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  

TOUR LOCATION

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Εισιτήρια πλοίου ΠΑΤΡΑ - ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΤΡΑ, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4).
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία εκτός της 2ης μέρας (8 πρωινά, 7 δείπνα).
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών.
 • Φ.Π.Α.
  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι ξενοδοχείων και check point € 30/άτομο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα.
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
 • Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
 • Η διανυκτέρευση της 2ης μέρας ενδέχεται να γίνει στην περιοχή του Μπολζάνο ή του Τρέντο ή το πρόγραμμα να πραγματοποιηθεί αντίστροφα ή οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
 • Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται έκπτωση 10%, εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.
 
You don't have permission to register