Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Aug 5
40 C
clear sky
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Κάλυμνος – Ψέριμος – Τέλενδος

1
1η ημέρα: Αθήνα - Κάλυμνος - Ελεύθερος χρόνος - Διανυκτέρευση
Πτήση από Αθήνα και άφιξη στην Κάλυμνο, το νησί των σφουγγαράδων, το τέταρτο σε μέγεθος νησί των Δωδεκανήσων που είναι παγκοσμίως γνωστό ως διεθνές κέντρο επεξεργασίας και εμπορίας σφουγγαριών. Σήμερα η Κάλυμνος, χάρη σε αυτό το ορεινό/βραχώδες έδαφός της, είναι γνωστή στους ορειβάτες όλου του κόσμου για την καλή ποιότητα του πετρώματος και το ήπιο κλίμα της.  Συνάμα όμως είναι γνωστή και σε όσους ασχολούνται με καταδύσεις λόγω της μεγάλης καθαρότητας των νερών που πολλές φορές έχουν αποκαλύψει μία σπηλιά ή και παλιά ναυάγια. Στο Μασούρι βρίσκεται η πιο δημοφιλής παραλία της Καλύμνου. Έχει πλατιά αμμουδιά, πεντακάθαρα νερά και προσφέρει θέα στην Τέλενδο. Διαθέτει ομπρέλες, ξαπλώστρες και αρκετές ταβέρνες. Με την άφιξη, μεταφορά στο Μασούρι  και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το νησί. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο Afroditi Studios Hotel, διανυκτέρευση.
2
2η ημέρα: Προαιρετική εκδρομή Ψέριμος
Πρόγευμα και προαιρετική εκδρομή στην Ψέριμο. Η Ψέριμος είναι ένα μικρό μεν, κατοικήσιμο δε, νησάκι ανάμεσα στην Κάλυμνο και στην Κώ, που αξίζει όμως να το επισκεφθείτε για τις πανέμορφες παραλίες του και τις φοβερές του ταβέρνες του!  Καθημερινά αναχωρούν εκδρομικά σκάφη από την Πόθια προς Ψέριμο. Διανυκτέρευση.
3
3η ημέρα: Προαιρετική εκδρομή Τέλενδος
Πρόγευμα και προαιρετική εκδρομή στο νησί της Τελένδου, μόλις μισό ναυτικό μίλι, Δυτικά της Καλύμνου. Η Τέλενδος είναι πολύ ωραία τόσο για μπάνιο (παραλία Χόχλακας, παραλία Πνιγμένος) όσο και για απογευματινή και βραδινή βόλτα σε κάποιο από τα γραφικά ταβερνάκια. Διανυκτέρευση.
4
4η ημέρα: Ελεύθερο πρόγραμμα και επιστροφή - Αθήνα
Πρόγευμα. Χρόνος ελεύθερος έως την ώρα που θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο γεμάτοι όμορφες εικόνες και εμπειρίες που θα θυμόμαστε με νοσταλγία.
5
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  
Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια με φόρους αεροδρομίων αποσκευή 20 κιλών και χειραποσκευή 8 κιλών
 • 3 Διανυκτέρευσες στο Afroditi Studios Hotel με πρωϊνό
 • Μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο
 • Αρχηγός εκδρομής
 • Ασφάλεια ταξιδιού αστικής ευθύνης
 • ΦΠΑ
    Δεν περιλαμβάνονται:
 • Κόστος προαιρετικής εκδρομής Ψέριμος 6 € κατ΄ άτομο
 • Κόστος προαιρετικής εκδρομής Τέλενδος 6 € κατ΄ άτομο
 • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και λοιπές δραστηριότητες
 • Γεύματα και δείπνα
 • Ο φόρος διαμονής του δωματίου ημερησίως
      Σημείωση: Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί ή ακόμα και να αφαιρεθεί κάτι αν κριθεί αναγκαίο από τον αρχηγό της εκδρομής για την καλύτερη διεξαγωγή του.   Πτήσεις με Sky Express 27 Αυγούστου Αθήνα - Κάλυμνος GQ 030 06:30 - 07:30 30 Αυγούστου Κάλυμνος - Αθήνα GQ 031 16:05 - 17:00
Τιμή κατ’ άτομο
Δωμάτιο 27-30/8
Δίκλινο 295 €
3ο άτομο ενήλικας 295 €
3ο άτομο παιδί έως 12 295 €
Μονόκλινο 375 €
You don't have permission to register