Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Sep 29
21 C
scattered clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Κεφαλονιά

Κεφαλονιά

per person

ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 18-21/06/2021

ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΔΙΚΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ 

 • Περιλαμβάνεται
  Κεφαλονιά
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Γεύματα
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1η Hμέρα: Αθήνα – Κεφαλονιά
Συνάντηση νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, και αναχώρηση για την πανέμορφη Κεφαλονιά. Ενδιάμεση στάση και στην συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο πλοίο από το λιμάνι της Κυλλήνης για το γραφικό λιμάνι του Πόρου. Άφιξη στο γραφικό Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια.
2
2η Ημέρα: Γύρος Νησιού
Αναχώρηση το πρωί για το γύρο της Κεφαλονιάς. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης , την όμορφη κωμόπολη της Σάμης με το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας. Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού  βλέπουμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου  με το ενετικό κάστρο ,  και φωτογραφίζουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
3
3η Ημέρα: Γύρος Νησιού
Επίσκεψη στο Ενετικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου, το μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα) .Συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του δήμου  Λειβαθούς με στάση στο πιο γραφικό χωριό  Κουρκουμελάτα.  Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το πιο τουριστικό χωριό της Κεφαλονιάς, την πανέμορφη Σκάλα, και επιστροφή στο Αργοστόλι.
4
4η Ημέρα
Μετά το πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος για να αγοράσετε τα αναμνηστικά σας από την όμορφη Κεφαλονιά, και να επισκεφθείτε για μια τελευταία βόλτα, το Λιθόστρωτο , στην συνέχεια  αναχώρηση από το ξενοδοχείο όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο  Καταβόθρες. Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στην Λάσση  με τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού. Θα κάνουμε μια ενδιάμεση στάση για φαγητό , και καταλήγουμε στον Πόρο  όπου αποχαιρετάμε την Κεφαλονιά και αναχωρούμε για την Αθήνα.

TOUR LOCATION

WRITE A REVIEW

Γενικά
Διαμονή
Μεταφορά
Προορισμός
Φαγητό
Value For Money

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  APOLLONION RESORT 5*
ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΆ ΑΤΟΜΟ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Η/Β ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΆ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝ/ΝΟ Η/Β ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΆ ΑΤΟΜΟ 3ο ΑΤΟΜΟ ΕΝΗΛΙΚΑΣ Η/Β 3o ΑΤΟΜΟ ΠΑΙΔΙ Η/Β
395 € 513 € 370 € 150 €
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ APOLLON PALACE HOTEL KEFALONIA 3*
ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΆ ΑΤΟΜΟ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Β/Β ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΆ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝ/ΝΟ Β/Β ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΆ ΑΤΟΜΟ 3ο ΑΤΟΜΟ ΕΝΗΛΙΚΑΣ Β/Β 3o ΑΤΟΜΟ ΠΑΙΔΙ Β/Β
230 € 280 € 190 € 145 €
                       ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Μεταφορές , εκδρομές , περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν.
 • Εισιτήρια F/B  από και προς Κεφαλονιά.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο Apollonion Resort & Spa
 • Κεφαλλονίτης αρχηγός ξεναγός
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου.
 • Φ.Π.Α.
                   ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Είσοδοι σε αρχ. Χώρους- μουσεία, φόρος διαμονής
 • Φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση. ( Εξόφληση κατά την αναχώρηση από το ξενοδοχείο)
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα, ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
   
You don't have permission to register