Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Oct 2
25 C
few clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Κυανή Ακτή – Προβηγκία – Βαρκελώνη (Ανδόρα) R8

Κυανή Ακτή – Προβηγκία – Βαρκελώνη (Ανδόρα) R8

per person

Αναχωρήσεις: 30/6/23, 11/7/23, 19/7/23,  1/8/23,   8/8/23,  11/8/23*,  18/8/23*,  20/9/23

ΠΑΡΜΑ / ΠΙΑΤΣΕΝΤΣΑ – ΜΟΝΑΚΟ – ΝΙΚΑΙΑ – ΜΑΣΣΑΛΙΑ

ΕΞ ΑΝ  ΠΡΟΒΑΝΣ –   ΤΖΙΡΟΝΑ – ΑΒΙΝΙΟΝ –  ΜΠΟΛΟΝΙΑ

 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  Αθήνα για Λιμάνι Πάτρας
 • Περιλαμβάνεται
  Κυανή Ακτή – Προβηγκία – Βαρκελώνη (Ανδόρα) R8
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1η Ημέρα: Αθήνα - Πάτρα/Πλοίο
Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για την Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.
2
2η Ημέρα: Ανκόνα - Πάρμα ή Πιατσέντσα
Άφιξη στο λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ και άμεση αναχώρηση για  Βόρεια Ιταλία, με μικρές ενδιάμεσες στάσεις, προσπερνώντας σημαντικές Ιταλικές μεγαλουπόλεις, όπως η ΜΠΟΛΟΝΙΑ,  θα  φθάσουμε  το βράδυ στην περιοχή  της   ΠΑΡΜΑΣ  η  της  ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ  για    διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα: Μόνακο - Νίκαια - Μασσαλία
Πρωινή αναχώρηση για  το πριγκιπάτο του ΜΟΝΑΚΟ  με τα περίφημα ανάκτορα και το ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.  Ακολουθεί η τέταρτη σε πληθυσμό πόλη της ΓΑΛΛΙΑΣ ,  η  ΝΙΚΑΙΑ. Κτισμένη σε μια θαυμάσια τοποθεσία, κατά μήκος της κομψής καμπύλης του κόλπου του ΑΝΖ, στις εκβολές του ΠΑΓΙΟΝ, στους πρόποδες μιας σειράς λόφων, όπου δεσπόζει ένα πλατύ παραπέτασμα βουνών. Τους κήπους του ΑΛΒΕΡΤΟΥ του Α’, το ΗΡΩΟΝ, την παλαιά πόλη, την πλατεία ΜΑΣΣΕΝΑ και την  παραλιακή λεωφόρο, θα επισκεφθούμε στην σημερινή μας περιήγηση πριν καταλήξουμε  το βράδυ  στο  ξενοδοχείο  μας  στη Μασσαλία, για  δείπνο  και  διαν/ση.
4
4η Ημέρα: Μασσαλία - Αιξ Αν Προβάνς - Βαρκελώνη
Σύντομη  περιήγηση στην  πρωτεύουσα της Προβηγκίας με τα δίδυμα κάστρα – φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου όπως και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ που στεγάζεται στο ψηλότερο σημείο της πόλης με θέα το Σατό Ντ' Ιφ όπου φυλακίστηκε ο Κόμης Μόντεκρίστο, σύμφωνα με το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά  και  αμέσως  μετά  επίσκεψη   στην Εξ αν Προβάνς, την ομορφότερη πόλη της Προβηγκίας και μία από τις ωραιότερες της Γαλλίας,  για  να δούμε έναν από τους παλαιότερους καθεδρικούς ναούς, την πλατεία Δημαρχείου, την Κουρ Μιαραμπά. Συνεχίζουμε για    ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, άφιξη,  δείπνο,  διαν/ση.
5
5η Ημέρα: Βαρκελώνη - Ξενάγηση
Περιήγηση -  ξενάγηση  στην  πρωτεύουσα  της  ΚΑΤΑΛΩΝΙΑΣ   για  να γνωρίσουμε την ΓΟΤΘΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ όπου δεσπόζει ο καθεδρικός ναός, την εκκλησία της ΣΑΓΡΑΔΑ ΦΑΜΙΛΙΑ, έργο του γνωστού Καταλανού αρχιτέκτονα Γκαουντί, το ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, μία μικρογραφία χαρακτηριστικής  ισπανικής αρχιτεκτονικής , το ΛΙΜΑΝΙ, την ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ, τη ΡΑΜΠΛΑΣ, το λόφο ΜΟΝΤΖΟΥΙΚ  και τέλος το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ  όπου  έγιναν  οι  ολυμπιακοί  αγώνες  του  1992. Στον  ελεύθερο  χρόνο  που  ακολουθεί  μπορείτε  να  απολαύσετε  πανοραμικά  την  πόλη  από  τον  λόφο  ΝΤΙΜΠΙΝΤΑΜΠΟ  ή  να  επισκεφθείτε  το  πάρκο  ΓΚΟΥΕΛ,  έργο  και  αυτό  του  ισπανού  αρχιτέκτονα  ΓΚΑΟΥΝΤΙ. Δείπνο,  προαιρετική  διασκέδαση σε κέντρο Φλαμένκο. Διανυκτέρευση.
6
6η Ημέρα: Βαρκελώνη, Ελεύθερη Ημέρα (Προαιρετική Εκδρομή στην Ανδόρα)
Ημέρα ελεύθερη  για  περιπάτους  και  επισκέψεις, όπως στη   La Rambla  το δρόμο που χωρίζεται πρακτικά σε πέντε κομμάτια, κάθε ένα από τα οποία αντιπροσωπεύει και ένα διαφορετικό κομμάτι της πόλης. Μπορούμε  ακόμη  να  επισκεφθούμε  το  Μουσείο Πικάσο. Η ιδιοφυία του νεαρού καλλιτέχνη τονίζεται σε αυτό το μουσείο, το οποίο παρουσιάζει περίπου 3500 έργα του  και  χρειάζεται να δει κανείς προκειμένου να κατανοήσει την μετέπειτα εξέλιξή του. Εναλλακτικά  προαιρετικά  εκδρομή   στο ανεξάρτητο κρατίδιο της ΑΝΔΟΡΑΣ. Αυτόνομη δημοκρατία βρίσκεται στα γαλλο-ισπανικά σύνορα στα Ανατολικά Πυρηναία όρη. Είναι μια δασώδης κοιλάδα που διαρρέεται από τον ποταμό Βαλίρα. Οι κάτοικοί της είναι περίπου 20.000 και κατανέμονται σε 6 κοινότητες. Πρωτεύουσα της είναι η Ανδόρα λα Βιέχα και η έκτασή της είναι 452 τετρ. χλμ. Μέσω ωραιότατης  διαδρομής  λοιπόν  και διασχίζοντας τμήμα των Πυρηναίων, θα φθάσουμε στην πόλη  της ΑΝΔΟΡΑΣ. Χρόνος  ελεύθερος  για  περιπάτους και γνωριμία  με την  πάντα  ενδιαφέρουσα αγορά του κρατιδίου, επιστροφή  το  βράδυ  στο  ξενοδοχείο  μας,  δείπνο,   διανυκτέρευση.
7
7η Ημέρα: Βαρκελώνη - Τζιρόνα - Αβινιόν - Μασσαλία
Πρωινή αναχώρηση  για Τζιρόνα,  για  να  δούμε  και  να  θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό Ναό και την Εβραϊκή περιοχή. Επόμενος σταθμός η Αβινιόν, η παπική έδρα του Μεσαίωνα, πριν  καταλήξουμε στη Μασσαλία, για  δείπνο  και  διαν/ση.
8
8η Ημέρα: Μασσαλία - Πάρμα ή Μπολόνια
Πολύ νωρίς  το πρωί αναχώρηση  για  ΠΑΡΜΑ  η ΜΠΟΛΟΝΙΑ,  μέσω της γνωστής διαδρομής,  διασχίζοντας τις όμορφες  ακτές της  νότιας  Γαλλίας,  μέσω  ΝΙΚΑΙΑΣ  -  ΓΕΝΟΒΑΣ,  με  μικρές  στάσεις  καθοδόν, για  ξεκούραση  και  γεύμα,  θα  φθάσουμε  το  βράδυ  στην  περιοχή  της  ΠΑΡΜΑΣ  η  της  ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ,  για  δείπνο και διανυκτέρευση.
9
9η Ημέρα: Πάρμα ή Μπολόνια - Ανκόνα/Πλοίο
Αναχώρηση  για  το  λιμάνι  της  ΑΝΚΟΝΑ  με  μικρή  ενδιάμεση  στάση. Τακτοποίηση  στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση  εν  πλω.
10
10η Ημέρα: Πάτρα - Αθήνα
Άφιξη  στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ και τρεις  περίπου  ώρες αργότερα  στην  Αθήνα.
11
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής "Κυανή Ακτή - Προβηγκία - Βαρκελώνη (Ανδόρα)" σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  

TOUR LOCATION

ΠEΡΙΛAMBANONTAI:
 • Εκδρομές περιηγήσεις  με   σύγχρονο  πολυτελές    πούλμαν.
 • Διαμονή  σε επιλεγμένα  ξενοδοχεία 3*Plus-   4*. 
 • Ημιδιατροφή  στα  ξενοδοχεία  εκτός  της  2ΗΣ  ημέρας ( 7  πρωινά  &  6  δείπνα ).
 • Εισιτήρια  πλοίων   σε  4ΚΛΙΙΝΕΣ    καμπίνες  με W.C. (  ΑΒ4 ).
 • Τοπικός   ξεναγός  στη  ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ.
 • Αρχηγός   - συνοδός. Ασφαλιστική  κάλυψη  αστικής  ευθύνης.   Φ.Π.Α.
  ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.
 • Ποτά  στα  προσφερόμενα  γεύματα  η  δείπνα.
 • Φόροι  ξενοδοχείων  και  Check  point ( 65 €  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ ).
 • Ότι  αναφέρεται  ως προτεινόμενο  η  προαιρετικό  και  ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του.
ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:
 • ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ                                                  985 € 
 • TΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ   ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ  ΣΕ  3ΚΛΙΝΟ           885  €
 • ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                                     385
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΕΦΙΚΤΗ  Η  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  ΤΗΣ  ΚΑΜΠΙΝΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΟΙ ΠΙΟ  ΚΑΤΩ  ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ: ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ  ΜΕ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ /  ΕΛΛΑΔΑ  -  ΙΤΑΛΙΑ -  ΕΛΛΑΔΑ
 •  ΑΒ2 /  2ΚΛΙΝΗ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ         65 €  //    Α2  /    2ΚΛΙΝΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ        85 €
 • ΑΒ3  / 3ΚΛΙΝΗ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ         45 €  //    Α3  /    3ΚΛΙΝΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ        65 €
 • Α4 /     4ΚΛΙΝΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ        35 € 
You don't have permission to register