Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Aug 5
40 C
clear sky
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Κωνσταντινούπολη – Βόσπορος – Πριγκηπόννησα

Κωνσταντινούπολη – Βόσπορος – Πριγκηπόννησα

per person

Διάρκεια Εκδρομής: 7 Ημέρες

 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  Αθήνα για Ξάνθη
 • Περιλαμβάνεται
  Κωνσταντινούπολη – Βόσπορος – Πριγκηπόννησα
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Δημοτικός Φόρος
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1η Ημέρα: Αθήνα - Ξάνθη
Αναχώρηση από Αθήνα, με μικρές στάσεις στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας, μέσω Εγνατίας οδού με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Μουσθένης, θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΞΑΝΘΗ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.
2
2η Ημέρα: Ξάνθη – Κωνσταντινούπολη
Αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Η διαδρομή μας -αφήνοντας την όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης στα δεξιά μας- μας οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων (Ελληνικά Διαβατήρια με 6μηνη ισχύ ή Ελληνικές ταυτότητες νέου τύπου) και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «Duty Free Shops» θα περάσουμε τη γέφυρα του Έβρου και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη Ραιδεστό, όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη. Δείπνο και πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη Πόλη, διανυκτέρευση.  
3
3η Ημέρα: Κωνσταντινούπολη
Άλλη μια ημέρα με πολλά αξιοθέατα! Πρώτος σταθμός ο Βυζαντινός Ιππόδρομος. Ακολουθεί ξενάγηση στο «Μπλε Τζαμί» του Σουλτάν Αχμέτ, ένα από τα σπουδαιότερα της Πόλης με 6 μιναρέδες. Η ξενάγηση μας τελειώνει με την Αγία Σοφία, ένα από τα μεγαλύτερα -αν όχι το μεγαλύτερο- σύμβολα του χριστιανισμού. Γεύμα και χρόνος ελεύθερος στη μεγαλύτερη πλατεία της πόλης, το Ταξίμ. Το βράδυ ακολουθείστε προαιρετικά την πρόταση μας, για διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με καλό φαγητό, μουσική και oriental, διανυκτέρευση.
4
4η Ημέρα: Κωνσταντινούπολη
Γνωριμία και ξενάγηση στα σπουδαιότερα αξιοθέατα της Πόλης. Θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο, την Παναγία των Βλαχερνών, την περίφημη Μονή της Χώρας, το Μπαλουκλή (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών και τέλος τα ανάκτορα «Ντολμά Μπαχτσέ» με τον εντυπωσιακό πολυέλαιο. Είναι ήδη μεσημέρι και μια βόλτα προαιρετικά, στο Βόσπορο με τουριστικό πλοιάριο, θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία. Γεύμα και ακολουθεί επίσκεψη στην περίφημη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές. Διανυκτέρευση.
5
5η Ημέρα: Κωνσταντινούπολη (Πριγκηπόννησα)
Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα Πριγκηπόννησα. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο Χάλκη με τη Θεολογική Σχολή, για να ακολουθήσει η Πρίγκηπος. Εδώ μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε το γύρο του όμορφου νησιού πάνω σε παραδοσιακές άμαξες και να γευματίσουμε σε παραλιακό εστιατόριο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη πόλη, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.
6
6η Ημέρα: Κωνσταντινούπολη - Κομοτηνή
Με όμορφες εικόνες, με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά σουβενίρ ξεκινάμε από τη γνωστή πλέον διαδρομή για τη Ραιδεστό και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο φθάνουμε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης για σύντομη στάση - επίσκεψη. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω Εγνατίας Οδού για την πόλη της Κομοτηνής, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.
7
7η Ημέρα: Κομοτηνή - Αθήνα
Αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.
8
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής "Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος – Πριγκηπόννησα" σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  

TOUR LOCATION

Περιλαμβάνονται:
 • Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν
 • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* στην Ελλάδα
 • Διαμονή, 4 διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη
 • Δύο πρωινά στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα
 • Τέσσερα πρωινά και τέσσερα γεύματα ή δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Κωνσταντινούπολη.
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από διπλωματούχο ελληνόφωνο ξεναγό
 • Εισιτήρια F/B για τα Πριγκηπόννησα
 • Αρχηγός - συνοδός
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
 • Φόροι διαμονής
 • Φ.Π.Α.
  Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους
 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στις παροχές του προγράμματος
  Σημείωση:
 • Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα να γίνουν και στην πόλη της Καβάλας
 • Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται έκπτωση 10%, εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες
 
You don't have permission to register