Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Oct 17
17 C
broken clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Λίμνη Οχρίδας R8

Λίμνη Οχρίδας R8

per person

Απολαυστικό  4ΗΜΕΡΟ  ΣΤΗ   ΛΙΜΝΗ  ΤΗΣ  ΟΧΡΙΔΑΣ   

ΟΧΡΙΔΑ –  ΟΣΙΟΣ  ΝΑΟΥΜ –  ΦΑΡΑΓΓΙ   ΡΑΝΤΙΚΑ ΣΤΡΟΥΓΚΑ – ΜΠΙΤΟΛΑ

4 ΗΜΕΡΕΣ  //  ΑΠΟ  28  ΕΩΣ   31/10/21

 

 • Αναχώρηση
  Αθήνα
 • Περιλαμβάνεται
  Λίμνη Οχρίδας R8
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ
Αναχώρηση 06:45, ημίωρη  στάση  στην  περιοχή  της  ΛΑΜΙΑΣ και  συνεχίζουμε  μέσω   ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση,  για  το συνοριακό σταθμό της  ΝΙΚΗΣ. Διατυπώσεις και μια  πολύ  όμορφη  καταπράσινη  διαδρομή,  μας  οδηγεί  το απόγευμα στη γραφική λίμνη της ΟΧΡΙΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
2
2η Ημέρα: ΟΧΡΙΔΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ - ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
Πρωινό και  αμέσως  μετά  ακολουθούμε   μια  πολύ  γραφική παραλίμνια διαδρομή, προς τον ΟΣΙΟ ΝΑΟΥΜ, με το ωραιότατο βυζαντινό ομώνυμο  Μοναστήρι, στη νότια πλευρά της λίμνης, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες. Είναι κτισμένο τον 10ο αιώνα, όταν όλη αυτή η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής.  Λίγο αργότερα επιστρέφουμε  για  να γνωρίσουμε την  πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας. Θα επισκεφθούμε τα μικρομάγαζα με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής,  ενώ  θα  έχουμε  τη  δυνατότητα  για  μια  ΜΙΝΙ  κρουαζιέρα  προαιρετικά ( έξοδα  ατομικά)  κατά  μήκος  των γραφικών  ακτών  της  λίμνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος  ελεύθερος,  δείπνο, διασκέδαση,  διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα: ΜΑΥΡΟΒΟ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ
Μετά το πρωινό  αναχώρηση για  μια πολύ όμορφη εκδρομή σε  μια  καταπράσινη  περιοχή  που  θα ξετυλιχθεί μπροστά μας καθώς θα διασχίζουμε το μεγάλο φαράγγι ΡΑΝΤΙΚΑ, δίπλα στον ποταμό ΝΤΡΙΜ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της σε μια πανδαισία χρωμάτων. Μέσω DEBAR φθάνουμε στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗ, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το ΜΑΥΡΟΒΟ στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική παραμονή  και  επιστροφή στην  κωμόπολη  της  ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ, για  περιπάτους στα  πλακόστρωτα  σοκάκια και  τον  παραλίμνιο πεζόδρομο. Μετάβαση  στο  ξενοδοχείο  μας, δείπνο,  διανυκτέρευση.
4
4η Ημέρα: ΟΧΡΙΔΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ( BITOLA ) – ΑΘΗΝΑ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί για  ‘’BITOLA’’,  την αρχαία Βυζαντινή ΗΡΑΚΛΕΙΑ, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε και την πόλη. Στη συνέχεια από την γνωστή πλέον διαδρομή μέσω του συνοριακού σταθμού της ΝΙΚΗΣ   – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ  με ενδιάμεσες στάσεις,  φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.  
5
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  

TOUR LOCATION

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές σύγχρονο πούλμαν.
 • Διαμονή ( 3) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο   ξενοδοχείο  4* .
 • Tρία πρωινά   και   τρία  δείπνα.
 • Αρχηγός – συνοδός.  Tοπικός ξεναγός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.  &  Φόροι  διαμονής.
  ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Είσοδοι σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους. 
 • Ποτά στα  προσφερόμενα  γεύματα  η  δείπνα.
 • Ότι αναφέρεται  ως προτεινόμενο  η  προαιρετικό  και  ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στις  παροχές  του  προγράμματος.
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 178 € ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 60 € ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 160 €
You don't have permission to register