Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Oct 2
25 C
few clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

AΠΟ ΤΟ MEΣΑΙΩΝΙΚΟ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΣΤΟ ‘’ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ’’ ΜΟΣΤΑΡ R8

AΠΟ ΤΟ MEΣΑΙΩΝΙΚΟ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΣΤΟ ‘’ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ’’ ΜΟΣΤΑΡ R8

per person

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:    8/7/23   15/7/23    22/7/23    29/7/23    5/8/23   19/8/23   26/8/23  2/9/23    16/9/23   30/9/23   14/10/23   28/10/23

 • Αναχώρηση
  Αθήνα
 • Περιλαμβάνεται
  AΠΟ ΤΟ MEΣΑΙΩΝΙΚΟ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΣΤΟ ‘’ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ’’ ΜΟΣΤΑΡ R8
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΤΙΡΑΝΑ
Αναχώρηση  06:30 για  ΤΙΡΑΝΑ. Η  διαδρομή  μας  μέσω ΙΟΝΙΑΣ  ΟΔΟΥ  και  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, με ενδιάμεσες  στάσεις,   μας  οδηγεί στο συνοριακό σταθμό  της  ΚΑΚΑΒΙΑΣ. Μετά  τις  αναγκαίες διατυπώσεις  και  τον  έλεγχο  των  ταξιδιωτικών  εγγράφων,  συνεχίζουμε  για   να  καταλήξουμε  το  βράδυ   στην  περιοχή    των  ΤΙΡΑΝΩΝ  για δείπνο  και  διανυκτέρευση.
2
2Η ΗΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ - ΜΠΟΥΤΒΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ
Πρωινό, σύντομη επίσκεψη - περιήγηση  στην  Αλβανική  πρωτεύουσα και αναχώρηση για μια από τις ομορφότερες πόλεις των ακτών της Δαλματίας, το ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ. Διασχίζουμε  τη  βόρειο    ΑΛΒΑΝΙΑ,  για  να  φθάσουμε  σε  μια   από τις παλαιότερες πόλεις της Αδριατικής  στο  Μαυροβούνιο,  τη γραφική ΜΠΟΥΤΒΑ,  μια πόλη με έντονο το Ελληνικό, Ρωμαϊκό και Βενετσιάνικο στοιχείο. Παραμονή,  επίσκεψη  και  συνεχίζουμε   για  να  τακτοποιηθούμε  στο  ξενοδοχείο  μας στην  περιοχή  του ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ  η  του   ΝΕΟΥΜ,  όπου  θα  έχουμε δείπνο  και διανυκτέρευση.
3
3Η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟYΜΠΡΟΒΝΙΚ / ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Πρωινό και  γνωριμία  με τη μεσαιωνική  πόλη  του  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ, περπατώντας στο εσωτερικό του κάστρου. Χτυπήθηκε ανηλεώς από Σέρβους και Μαυροβούνιους το 1991, σήμερα όμως δεν αντιλαμβάνεσαι καν ότι αυτό το σύμπλεγμα από ρωμαϊκά, μεσαιωνικά και αναγεννησιακά στοιχεία, ηλικίας 1300 ετών, είχε υποστεί ζημιές στο 68% των κτιρίων του. Το ιστορικό τμήμα του (προστατευόμενο από την Unesco) είναι μια οχυρωμένη πόλη μήκους δυόμισι χιλιομέτρων. Περιήγηση στην  παλαιά  πόλη  με  τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα -πολεμίστρες και μικροσκοπικές «κρεμαστές» αυλές,  εκκλησιές, παλάτια, κρήνες. Στη μέση, η Placa, μια πλακόστρωτη πλατεία που οδηγεί από το φραγκισκανό μοναστήρι στη δυτική πλευρά και  το παλαιότερο  φαρμακείο,  που  λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1391,  τον πύργο του ρολογιού στην άλλη άκρη, όπου βρίσκονται το παλάτι του κυβερνήτη  και η εκκλησία του προστάτη της πόλης, Αγίου Βλασίου. Ακολουθεί χρόνος  ελεύθερος για περιπάτους.Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο,   διανυκτέρευση.
4
4Η ΗΜΕΡΑ: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΟΣΤΑΡ
Μετά το πρωινό  ξεκινάμε  για  πολύ  όμορφη  εκδρομή   στο  γραφικό   ΜΟΣΤΑΡ, την πέμπτη σε μέγεθος πόλη της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στις όχθες του ποταμού Νερέτβα. Το όνομα της πόλης οφείλεται στο κεντρικό αξιοθέατο της πόλης, τη γέφυρα Στάρι Μοστ (Παλαιά Γέφυρα), που είχε χτιστεί επί οθωμανικής κυριαρχίας, καταστράφηκε στον πόλεμο της Βοσνίας από τους Κροάτες και ξαναχτίστηκε με βάση το αρχικό σχέδιο το 2004. Από το 2005 η γέφυρα αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Παραμονή, επίσκεψη,  γεύμα  προαιρετικά  και  επιστροφή  αργά  το  απόγευμα  στο  ξενοδοχείο  μας  στο  Ντουμπρόβνικ. Δείπνο,  διαν/ση.
5
5Η ΗΜΕΡΑ: KOTOΡ - ΤΙΡΑΝΑ
Πρωινό  και  αναχώρηση  για   Αλβανία,  με  ενδιάμεση  στάση, αλλά   και  επίσκεψη  στην καστροπολιτεία του Κότορ ένα μνημείο φυσικής ομορφιάς και πολιτισμού, μια πολύ παλιά πόλη καλά διατηρημένη, προστατευόμενη από την Unesco, με έντονη Βυζαντινή και βενετσιάνικη επιρροή, σε έναν από τους πιο όμορφους κόλπους των ακτών του Μαυροβουνίου,  του νοτιότερου και  ίσως  ομορφότερου φιορδ της Αδριατικής. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στα ΤΙΡΑΝΑ, δείπνο,  διανυκτέρευση.
6
6Η ΗΜΕΡΑ: TIΡΑΝΑ - ΑΘΗΝΑ
Μετά  το  πρωινό αναχώρηση  για  Αθήνα,  μέσω  του  συνοριακού  σταθμού  της  ΚΑΚΑΒΙΑΣ,   με  ενδιάμεσες  στάσεις   στη  διαδρομή,  φθάνουμε  το  βράδυ.
7
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  

TOUR LOCATION

ΠEΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Εκδρομές -  περιηγήσεις με σύγχρονα  πούλμαν.
 • Διαμονή,  ( 5) διαν/σεις, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*sup - 4*.
 • Ημιδιατροφή (5 πρωινά, 5 δείπνα )
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Ασφαλιστική  κάλυψη  αστικής  ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.
  ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόρους    ξενοδοχείων   &  Check  point  25.
 • Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.
 • Ποτά  στα  προσφερόμενα  γεύματα  η  δείπνα.
 • Ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του και  ότι  αναφέρεται  ως  προτεινόμενο  η  προαιρετικό.
  ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ
 • ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ                                        415 € 
 • ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ                         375 €                                  
 • ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  ΔΩΜΑΤΙΟΥ   185 €
You don't have permission to register