Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Sep 29
21 C
scattered clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Πάρος – Αντίπαρος

Πάρος – Αντίπαρος

per person

Αναχώρηση: 18/6.

Διάρκεια εκδρομής: 4 ημέρες.

 • Περιλαμβάνεται
  Πάρος – Αντίπαρος
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Δημοτικός Φόρος
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Γεύματα
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1η ΗΜΕΡΑ:
Αναχώρηση (06:00) για το λιμάνι του Πειραιά, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΡΟ, άφιξη στην ΠΑΡΟΙΚΙΑ και γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού. Περίπατοι προς το Ενετικό κάστρο, την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλαιά πόλη και στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Νωρίς το απόγευμα επίσκεψη στην κοσμοπολίτικη ΝΑΟΥΣΑ, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διαν/ση.
2
2η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και συνεχίζουμε την περιήγηση - γνωριμία με το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Ξεκινάμε με το Μοναστήρι του Αγ. Αρσενίου (ένα από τα ιστορικότερα της Πάρου) όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου και συνεχίζουμε για την Αλυκή και το μουσείο “Σκορπιός”, έργο του ντόπιου ναυτικού Μπενέτου Σκιαδά. Θα θαυμάσουμε τη συλλογή από εντυπωσιακές μακέτες πλοίων και στον κήπο του τις μινιατούρες από τα πιο γνωστά μνημεία των Κυκλάδων. Συνεχίζουμε για το παραλιακό Πίσω Λιβάδι, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα ανηφορίσουμε στη Μάρπησσα και τις Λεύκες, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, περιπάτους, διανυκτέρευση.
3
3η ΗΜΕΡΑ:
 Μετά το πρωινό μεταφορά στο λιμάνι της Πούντας, απ’ όπου με το F/B, θα περάσουμε στην Αντίπαρο. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ η ΚΑΤΑΦΥΓΙ όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, το μοναδικό κατακόρυφο στην Ευρώπη, με βάθος 85 μέτρα που φιλοξενεί τον παλαιότερο σταλακτίτη της Ευρώπης που εκτιμάται ότι είναι 45 εκατομμύρια έτη. Αμέσως μετά στην υπέροχη παραλία του Αγίου Γεωργίου, θα έχουμε χρόνο για κολύμπι. Επιστρέφουμε στον οικισμό της Αντίπαρου, με τα γραφικά πλακόστρωτα και το ενετικό κάστρο και θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Λίγο μετά το μεσημέρι φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και σουβενίρ στην ΠΑΡΟΙΚΙΑ, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επίσκεψη μας στο νησί, διανυκτέρευση.
4
4η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους 10:45 για Πειραιά, άφιξη και μεταφορά στα σημεία αναχώρησης.
5
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο σε Μονόκλινο Τρίτο άτομο 4 - 12 ετών
228€ 303€ 195€
Περιλαμβάνονται:
 • Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
 • Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PANDROSSOS 3* στην ΠΑΡΟΙΚΙΑ.
 • Τρία πρωινά.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης, ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΡΟ και αντίστροφα.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την επίσκεψη στην ΑΝΤΙΠΑΡΟ.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Φόρος διαμονής. Φ.Π.Α.
You don't have permission to register