Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Oct 1
24 C
clear sky
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Ρήνος – Μέλανας Δρυμός R8

Ρήνος – Μέλανας Δρυμός R8

per person

Αναχωρήσεις: 22 Οκτωβρίου

ΦΡΑΓΚΟΝΙΑ – ΑΛΣΑΤΙΑ – ΡΗΝΑΝΙΑ

ΜΑΝΧΑΙΜ – ΛΙΜΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ  – ΛΙΝΤΑΟΥ –  ΤΙΤΙΖΕΕ – ΡΗΝΟΣ – ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ – ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ – ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΤΕΝ  ΜΠΑΤΕΝ –  ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΜΑΡ

 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  Αθήνα για Λιμάνι Πάτρας
 • Περιλαμβάνεται
  Ρήνος – Μέλανας Δρυμός R8
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1η Ημέρα: Αθήνα - Πάτρα/Πλοίο
Αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.
2
2η Ημέρα: Ανκόνα - Τιρόλο
Άφιξη στην Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για την περιοχή του Τιρόλο. Περνώντας από τις περιοχές Μάρκε και Αιμίλια Ρομάνα και διασχίζοντας τις Άλπεις της Βόρειας Ιταλίας, θα καταλήξουμε στην ευρύτερη περιοχή του Ίνσμπρουκ, της πρωτεύουσας του Τιρόλο. Διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα: Ινσμπρουκ - Ζανκτ Άντον-Λίμνη Κωνστάντζας - Λιντάου - Μελανάς Δρυμός - Τίτιζε - Μανχάϊμ
Μετά το πρωινό θα  έχουμε  σύντομη  γνωριμία  με  την  πόλη  του  ποταμού  ΙΝΝ, πριν αναχωρήσουμε για τις μαγευτικές περιοχές του ΤΥΡΟΛΟ και του ΦΟΡΑΛΜΠΕΡΓΚ,  όπου   μέσω του τούνελ ΖΑΝΚΤ ΑΝΤΟΝ θα συνεχίσουμε για την ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ. Άφιξη στο παραλίμνιο ΛΙΝΤΑΟΥ για να γνωρίσουμε το γραφικό λιμάνι με το Λιοντάρι και τον Φάρο. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, απολαμβάνοντας τον καφέ μας με θέα την λίμνη. Επόμενος μας σταθμός το ΤΙΤΙΖΕ, στην καρδιά του Μέλανα Δρυμού (Μαύρο Δάσος). Προαιρετική βόλτα με πλοιάριο στη μικρή λίμνη και ελεύθερος χρόνος για  περιπάτους και  αγορές αναμνηστικών. Το  βράδυ μέσω ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΑΡΛΖΡΟΥΗΣ,  θα  καταλήξουμε  στο ξενοδοχείο μας στο ΜΑΝΧΑΙΜ, πόλη στην συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
4
4η Ημέρα: Μανχάϊμ - Βαυαρία - Ρόττενμπουργκ - Φραγκονία
Μια  ακόμη  συναρπαστική  ημέρα  ξεκινά, με την  εκδρομή μας στο Μεσαιωνικό ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ, στο κρατίδιο της Βαυαρίας στην περιοχής   της  Φραγκονίας.  Εδώ θα έχουμε  την  ευκαιρία να δούμε τα Μεσαιωνικά τείχη, την εκκλησία του Νοσοκομείου, το Δημαρχείο, την αίθουσα που στέγαζε το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Καθεδρικό ναό του Αγ. Ιακώβου καθώς και την έκθεση Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και το Μουσείο. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο ΜΑΝΧΑΙΜ, δείπνο, χρόνος  ελεύθερος, διανυκτέρευση.
5
5η Ημέρα: Μάνχαϊμ-Σαιντ Γκόαρ/Ποταμός Ρήνος (Προαιρετική Κρουαζιέρα)-Κόμπλεντζ-Μάνχαϊμ
Αναχώρηση για την περιοχή του  Ρήνου, μια από τις  όμορφες της Γερμανίας, πλάι στον  ποταμό  με  τα  επιβλητικά  κάστρα, τους  αμπελώνες  και  τα  γραφικά  χωριουδάκια.  Άφιξη στο ΖΑΝΚΤ  ΓΚΟΡ με  τον  επιβλητικό  βράχο  Λόρελαι. Προαιρετική κρουαζιέρα με  ποταμόπλοιο, άφιξη  στην  πόλη   ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ στην συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ,  για  να δούμε το επιβλητικό μνημείο του Βίλχεμ Κάιζερ, σύμβολο της Γερμανικής Ενότητας . Επιστροφή στο Μάνχαιμ, χρόνος  ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
6
6η Ημέρα: Μάνχαϊμ-Χαϊδελβέργη
Πρωινή  επίσκεψη  στην ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ,  από τις λίγες πόλεις που γλύτωσαν από τους βομβαρδισμούς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Πλάι στον ποταμό Νέκαρ με το κάστρο, την παλιά έδρα των Παλατίνων, με τα επιβλητικά κωδωνοστάσια των εκκλησιών και τις στέγες των σπιτιών της πόλης στην περιοχή των καλλιτεχνών. Θα  γνωρίσουμε το ιστορικό κέντρο με τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο αλλά και το παλαιότερο Πανεπιστήμιο της Γερμανίας. Επιστροφή το μεσημέρι στο ΜΑΝΧΑΙΜ και γνωριμία με το κέντρο της πόλης. Θα δούμε το ΒΑΣΣΕΡ ΤΟΥΡΜ, σύμβολο της πόλης και το λιμάνι του Ρήνου, ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια λιμάνια της χώρας. Χρόνος ελεύθερος στα πολυκαταστήματα της πόλης. Δείπνο, διανυκτέρευση.
7
7η Ημέρα: Μάνχαϊμ-Μπάντεν Μπάντεν-Στρασβούργο-Κολμάρ-Μιλάνο
Αναχώρηση  για  το  Μπάντεν Μπάντεν, την κωμόπολη στο ομοσπονδιακό κράτος της Βάδης-Βυρτεμβέργης, στην Γερμανία. Βρίσκεται στις δυτικές πλαγιές του Μέλαινος Δρυμού, στις όχθες του ποταμού Όου, κοντά στην Καρλσρούη.  Eίναι από τις πιο γραφικές λουτροπόλεις της Γερμανίας, επίσης προσφέρει και πολλές ευκαιρίες για ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες. Οι πηγές του Μπάντεν-Μπάντεν είναι γνωστές για πάνω από 2.000 χρόνια και οι σχετικές εγκαταστάσεις σήμερα θυμίζουν έντονα ρωμαϊκά λουτρά του 3ου αιώνα μ.Χ.  Επόμενος  σταθμός  η περιοχή της Αλσατίας και η  πόλη  του ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ. Μικρή στάση  για  περιπάτους  στην παλιά πόλη με τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό ΝΟΤΡ ΝΤΑΜ  και  συνεχίζουμε για  ΚΟΛΜΑΡ,  μια  πολύ  όμορφη  πόλη, με  χρωματιστά  κτίρια,  που  βρίσκεται   στο  ‘’δρόμο  του  κρασιού .   Η  διαδρομή  μας  συνεχίζεται και  μας  οδηγεί στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη  περιοχή του ΜΙΛΑΝΟΥ,  για  δείπνο  και διανυκτέρευση.
8
8η Ημέρα: Μιλάνο-Ανκόνα/Πλοίο
Νωρίς  το  πρωί  μέσω ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ φθάνουμε στο λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλώ.
9
9η Ημέρα: Πάτρα-Αθήνα
Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.
10
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής "ΡΗΝΟΣ - ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ" σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  

TOUR LOCATION

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Εκδρομές περιηγήσεις  με  πολυτελές  κλιματιζόμενο   πούλμαν.
 • Διαμονή  σε επιλεγμένα  ξενοδοχεία   4*. 
 • Ημιδιατροφή  στα  ξενοδοχεία, εκτός της  2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ  ( 6  πρωινά  & 5  δείπνα ).
 • Εισιτήρια  πλοίων   σε  4ΚΛΙΙΝΕΣ    καμπίνες  με W.C. (  ΑΒ4 ).
 • Aρχηγός  -  Συνοδός.
 • Ασφαλιστική  κάλυψη  αστικής  ευθύνης.  //   Φ.Π.Α.
  ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 •  Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.
 •  Ποτά  στα  προσφερόμενα  δείπνα.
 •  Ότι  αναφέρεται  ως προτεινόμενο  η  προαιρετικό   και  ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στο 
 •    πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του.
 • Φόροι  ξενοδοχείων  και  Check  point ( 35 €  ανά  άτομο ).
ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:
 • ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ                                                745 € 
 • TΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ   ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ  ΣΕ  3ΚΛΙΝΟ         670 €
 • ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                                    270
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΕΦΙΚΤΗ  Η  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  ΤΗΣ  ΚΑΜΠΙΝΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΟΙ ΠΙΟ  ΚΑΤΩ  ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ: ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ  ΜΕ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ /  ΕΛΛΑΔΑ  -  ΙΤΑΛΙΑ -  ΕΛΛΑΔΑ
 • ΑΒ2 /  2ΚΛΙΝΗ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ         65 €  //   Α2  /    2ΚΛΙΝΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ        85 €
 • ΑΒ3  / 3ΚΛΙΝΗ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ         45 €  //   Α3  /    3ΚΛΙΝΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ        65 €
 • Α4 /     4ΚΛΙΝΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ        35 €  
You don't have permission to register