Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Dec 10
11 C
few clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Σόφια – Φιλιππούπολη – Μονή Ρίλλας – Σαντάνσκι R8

Σόφια – Φιλιππούπολη – Μονή Ρίλλας – Σαντάνσκι R8

per person

4 ΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:   23/12/23    &   4/1/24

 • Περιλαμβάνεται
  Σόφια – Φιλιππούπολη – Μονή Ρίλλας – Σαντάνσκι R8
  Γεύματα
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1ηΜέρα: Αθήνα - Σόφια
Αναχώρηση στις 06:30, περιοχή   Αγίου  Κων/νου και  Λάρισας,  στάσεις    και συνεχίζουμε μέσω Κατερίνης,  προσπερνάμε τη Θεσσαλονίκη για να φθάσουμε  στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Διαδικασία   ελέγχου  και περνάμε  στη  Βουλγαρία, για να καταλήξουμε  το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στη ΣΟΦΙΑ. Τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.
2
2η Μέρα: Σόφια
Πρωινό και  περιήγηση,  γνωριμία με  την πόλη, όπου  μεταξύ  άλλων θα δούμε τη Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο, την Εκκλησία – σύμβολο της πόλης του Αλεξάντερ Νέφσκι, η οποία στην κορυφή της έχει χάλκινους και χρυσούς θόλους. Θα δούμε ακόμη την πανεπιστημιούπολη, το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη που βρίσκεται στην είσοδο της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας, το τζαμί Banya Bashi, αλλά και την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, με τον θεόρατο θόλο της.  Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος,   δείπνο,   διανυκτέρευση
3
3η Ημέρα: Εκδρομή Στη Φιλιππούπολη
Πρωινό και εκδρομή στην ιστορική ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ, όπου  θα  έχουμε  πεζή περιήγηση στην παλαιά  πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά. Η ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ  ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, το  ΣΠΙΤΙ  -  ΜΟΥΣΕΙΟ  ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ και η εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Γεύμα προαιρετικά, επιστροφή  το βράδυ στη   ΣΟΦΙΑ, δείπνο, διανυκτέρευση.
4
4η Ημέρα: Μονή Ρίλλας - Σαντάνσκι - Αθήνα
Πρωινό  και  αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με  μια  ευχάριστη  παράκαμψη για  επίσκεψη στο  Μοναστήρι και ιστορικό Μουσείο της  ΡΙΛΛΑ   με  τα ανεκτίμητα κειμήλια και το Μουσείο του ιστορικού Μοναστηριού.  Ακολουθεί  σύντομη  επίσκεψη  στη  λουτρόπολη  του  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ  και   συνεχίζουμε  για  το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ και από τη γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας τη  Θεσσαλονίκη, φθάνουμε στην  περιοχή  του   ΚΟΡΙΝΟΥ για να γευματίσουμε προαιρετικά, ενώ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ  θα γίνει η τελευταία μας στάση.  Άφιξη  το βράδυ στην Αθήνα.       
5
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Είναι  δυνατόν  να  αλλάξει  η  σειρά   των  επισκέψεων  χωρίς  παραλείψεις.
6
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής "Σόφια - Φιλιππούπολη - Μονή Ρίλλας - Σαντάνσκι R8"σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)      

TOUR LOCATION

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Εκδρομές – περιηγήσεις με  σύγχρονο  πούλμαν.
 • Διαμονή ( 3 ) διανυκτερεύσεις στο   κεντρικό  ξενοδοχείο  BUDAPEST  SOFIA   3*.
 • Ημιδιατροφή (3  πρωινά  & 3 δείπνα).  Αρχηγός – συνοδός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φόρος  διαμονής.
 • Φ.Π.Α.
  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:  
 • Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.
 • Ποτά  στα  προσφερόμενα  γεύματα  η  δείπνα.
 • Ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του και  ότι  αναφέρεται  ως  προτεινόμενο  η  προαιρετικό.
ΤΙΜΗ ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:
ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ 260 €
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 100 €
ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ 240 €
You don't have permission to register