Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Jan 19
7 C
clear sky
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Βιέννη R8

Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Βιέννη R8

per person

ΝΙΣ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΒΙΕΝΝΗ

Διάρκεια: 7 Ημέρες

 • Περιλαμβάνεται
  Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Βιέννη R8
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Γεύματα
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1η Ημέρα: Αθήνα- Νις/Σερβία
Αναχώρηση στις 6.00 π.μ. από Αθήνα για το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε για την περιοχή της Νις. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2
2η Ημέρα: Νις - Βελιγράδι - Βουδαπέστη
Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τη Βουδαπέστη. Η διαδρομή μας με μικρή στάση στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, μας οδηγεί το βράδυ στο "Παρίσι της Ανατολής", την πανέμορφη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα: Βουδαπέστη/Ξενάγηση
Η ξενάγηση μας στο "Μαργαριτάρι του Δούναβη" ξεκινά από την Πέστη και τη μεγάλη Πλατεία των Ηρώων, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα. Συνεχίζουμε με τη λεωφόρο Αντράσσυ για να δούμε την Όπερα και το Κοινοβούλιο. Λίγο αργότερα, διασχίζοντας μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη Γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στην πλευρά της Βούδας για να επισκεφθούμε τον Πύργο των Ψαράδων, το Λόφο του Γκέλερτ και τη θαυμαστή εκκλησία του Ματία, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες. Τέλος, θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του ποταμού. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί, μπορείτε να επισκεφθείτε τον εμπορικό δρόμο Vaci ή να κάνετε μια μίνι κρουαζιέρα με τουριστικό πλοιάριο στον Δούναβη (προαιρετικά). Για το βράδυ σας προτείνουμε (προαιρετικά) διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί.
4
4η Ημέρα: Βουδαπέστη - Παραδουνάβια Χωριά - Μπρατισλάβα
Πρωινή αναχώρηση για την Καμπή του Δούναβη. Πρώτος μας σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών 'Αγιος Ανδρέας, με τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα. Ακολουθεί το Βίσσεγκραντ, με το άλλοτε λαμπρό και φημισμένο Βασιλικό ανάκτορο, από το οποίο σώζονται μόνο λίγα ερείπια, ενώ η αναγεννησιακού ρυθμού επίσημη αυλή υποδοχής αναστηλώθηκε με βάση τα παλαιά σχέδια. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα (προαιρετικά) στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Έστεργκομ και τη συνέχεια θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη - την Ουγγαρία με τη Σλοβακία - για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο της Σλοβακίας και να καταλήξουμε στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, την Μπρατισλάβα. Βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη, στα σύνορα της Σλοβακίας με την Αυστρία και την Ουγγαρία και σχετικά κοντά στα σύνορα με την Τσεχία. Είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Κεντρικής Ευρώπης και η μοναδική πρωτεύουσα Ευρωπαϊκού κράτους που βρίσκεται σχεδόν πάνω στα σύνορα με άλλο κράτος (Αυστρία). 'Αφιξη και περιήγηση της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
5
5η Ημέρα: Μπρατισλάβα & Ημερήσια Εκδρομή στην Βιέννη
Πρωινή αναχώρηση για μια ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη. Σε μία μόλις ώρα θα φθάσουμε στην πόλη του Στράους, όπου κατά την περιήγηση μας θα δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (Ring), την κρατική Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Τέχνης, τους αυτοκρατορικούς και λαϊκούς κήπους, το παλάτι Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Χρηματιστήριο και το Πανεπιστήμιο. Ακολουθεί η πλατεία Σβάρτσενμπεργκ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού Καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου, ο ελληνορθόδοξος Μητροπολιτικός ναός και η Griechen Casse, η πάροδος των Ελλήνων, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της Βιέννης, το Σενμπρούν. Εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και επιστροφή νωρίς το βράδυ στην Μπρατισλάβα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
6
6η Ημέρα: Μπρατισλάβα - Νις/Σερβία
Πρωινή αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για Νις. 'Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
7
7η Ημέρα: Νις - Αθήνα
Αφήνουμε σήμερα τη Σερβία με προορισμό το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. 'Αφιξη το βράδυ.
8
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής σε αρχείο .PDF   (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)        

TOUR LOCATION

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* (στη Σερβία 3*).
 • Ημιδιατροφή (6 πρωινά, 1 γεύμα, 5 δείπνα).
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.
  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
 • Φόροι ξενοδοχείων.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.
  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
 • Είναι πιθανόν σε κάποιες αναχωρήσεις οι διανυκτερεύσεις να γίνουν στο ΠΑΡΑΣΙΝ ή το ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ αντί στη ΝΙΣ.
 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
 • Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται έκπτωση 10%, εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.
Τιμή κατ΄ άτομο:
σε Δίκλινο σε Μονόκλινο
465 640
You don't have permission to register