Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Oct 2
25 C
few clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Βουλγαρία-Ρουμανία-Μαύρη Θάλασσα R8

Βουλγαρία-Ρουμανία-Μαύρη Θάλασσα R8

per person

Αναχωρήσεις: 1/7/23, 15/7/23,   22/7/23,  29/7/23,  5/8/23,   12/8/23,  19/8/23,  26/8/23,  16/9/23, 30/9/23

ΣΟΦΙΑ  –  ΒΕΛΙΚΟ  ΤΑΡΝΟΒΟ –  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ –  ΣΙΝΑΙΑ   –  ΜΠΡΑΣΩΒ 

ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ  –  ΒΑΡΝΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ –  ΜΠΑΝΣΚΟ –  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ 

 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  Αθήνα
 • Περιλαμβάνεται
  Βουλγαρία-Ρουμανία-Μαύρη Θάλασσα R8
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Δημοτικός Φόρος
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΣΟΦΙΑ:
Αναχώρηση 07:00 για ΣΟΦΙΑ μέσω ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ, με ενδιάμεσες  στάσεις. Άφιξη, τακτοποίηση  στο  ξενοδοχείο,  δείπνο, διανυκτέρευση.
2
2η Ημέρα: ΣΟΦΙΑ - ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ:
Πρωινό, σύντομη περιήγηση στη Βουλγαρική πρωτεύουσα και αναχώρηση για  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.  Σημαντικός σταθμός  στη  διαδρομή  μας,  το  VELIKO TARNOVO, μια  πόλη  χτισμένη στις όχθες του ποταμού Γιάντρα, γνωστή ως η  παλαιά πρωτεύουσα της δεύτερης βουλγάρικης αυτοκρατορίας   και συχνά αναφέρεται ως "η πόλη των τσάρων". Μέχρι το 1965 το όνομα της πόλης ήταν Τάρνοβο και μέχρι σήμερα συνεχίζεται να χρησιμοποιείται η ονομασία αυτή. Με  ενδιάμεση  στάση,  θα  τακτοποιηθούμε το  βράδυ  στο  ξενοδοχείο μας,  όπου  θα  έχουμε  δείπνο  και  διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ:
Περιήγηση,  πανοραμική  ξενάγηση  στην  πρωτεύουσα  της  Ρουμανίας, όπου  μεταξύ  άλλων  θα  δούμε  το παλάτι της Άνοιξης, που διέμεινε η οικογένεια Τσαουσέσκου,  το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του  και  η  περιήγηση μας  συνεχίζεται  για  να θαυμάσουμε το παλάτι της βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου, δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο στον κόσμο μετά το Πεντάγωνο, το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο Μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το Μουσείο του Πυροσβέστη και την στρατιωτική Ακαδημία. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για  περιπάτους,  δείπνο, διανυκτέρευση.
4
4η Ημέρα: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΑΡΠΑΘΙΑ - ΣΙΝΑΪΑ, ΠΑΛΑΤΙ ΠΕΛΕΣ, ΚΑΣΤΡΟ ΜΠΡΑΝ (ΠΥΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑ), ΜΠΡΑΣΟΒ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ:
Αναχώρηση  για  την  γραφική  περιοχή  των  Καρπαθίων.  Πρώτος  σταθμός  τα   ΣΙΝΑΙΑ, για  να  ακολουθήσει  το παλάτι ΠΕΛΕΣ, η θερινή κατοικία του βασιλιά ΚΑΡΟΛΟΥ  και   το ορθόδοξο μοναστήρι του ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ. Αμέσως  μετά  θα  φθάσουμε  στο φρούριο ΜΠΡΑΝ  ( ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ )  και  θα  ολοκληρώσουμε  με  την   μεσαιωνική  πόλη ΜΠΡΑΣΩΒ (18ου αιώνα) με την Μαύρη εκκλησία. Επιστροφή  το  βράδυ  στο  ξενοδοχείο  μας  στο  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ,  για  δείπνο  και  διαν/ση.
5
5η Ημέρα: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ - ΒΑΡΝΑ:
Πρωινή  αναχώρηση  για τα  όμορφα  τοπία  στις  ακτές  της  Μαύρης   θάλασσας. Η  πόλη  της  ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑΣ  με  το  μεγάλο  λιμάνι  ‘μας  φιλοξενεί’    για μια  σύντομη γνωριμία - περιήγηση.  Η  διαδρομή  μας  συνεχίζεται νότια  κατά μήκος των ακτών της Μαύρης θάλασσας,  για  να   καταλήξουμε στην πόλη της ΒΑΡΝΑΣ  νωρίς  το  απόγευμα  και να  αρχίσουμε  αμέσως   την  περιήγηση της πόλης,  για  να δούμε την πλατεία της 9ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, την ΟΠΕΡΑ, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ κ.α. Δείπνο, διανυκτέρευση.
6
6η Ημέρα: ΒΑΡΝΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΜΠΑΝΣΚΟ
Η  διαδρομή μας συνεχίζεται στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, απολαμβάνοντας τα πανέμορφα τοπία  και  μας  οδηγεί στην ‘’καρδιά της  Βουλγαρίας’’, στις γραφικές πλαγιές του Αίνου και του βουνού Σρέντνα.  Μέσω  ΣΛΙΒΕΝ,  φθάνουμε  στη  ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ, τη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Βουλγαρίας. Η ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ  ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ , το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ και το σπίτι-Μουσείο  ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ, είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Το  βράδυ  θα  καταλήξουμε  στο  ΜΠΑΝΣΚΟ,  για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.
7
7η Ημέρα: ΜΠΑΝΣΚΟ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΑΘΗΝΑ
Πρωϊνό   και  επίσκεψη  στην  όμορφη λουτρόπολη του  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ,  που είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΙΣΤΙΤΖΑ  και έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ,  με την  εντυπωσιακή  κεντρική πλατεία,  με  το  πανύψηλο  δένδρο, δίπλα στο αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι.  Πορεία   επιστροφής, με ενδιάμεσες στάσεις,  άφιξη  το  βράδυ.
8
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  

TOUR LOCATION

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 •  Εκδρομές - περιηγήσεις   με  σύγχρονο   πούλμαν.
 •  Έξι  διαν/σεις  σε  επιλεγμένα  ξενοδοχεία 3*  -   4*.
 •  Έξι πρωινά  σε  μπουφέ  και  έξι  δείπνα  σε  ΜΕΝΟΥ   3  πιάτων.
 •  Ξεναγήσεις  σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα..
 •  Αρχηγό -  συνοδό.
 •  Ασφαλιστική   κάλυψη  αστικής  ευθύνης.
 •  Φ.Π.Α.
----------------------------------- ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι   ξενοδοχείων   35 €  ανα  άτομο
 • Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.
 • Ποτά  στα  προσφερόμενα  δείπνα.
 • Ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:  ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ  ΤΟ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   ΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ   ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ   Η   ΝΑ  ΑΛΛΑΞΕΙ  Η  ΣΕΙΡΑ  ΤΩΝ  ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ  ΧΩΡΙΣ  ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ. ΤΕΛΙΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΜΕ  ΤΟ  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  ΣΑΣ.
ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:
 • ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ                                              495 €
 • ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ  12  ΩΕΤΩΝ                            445 €
 • ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                                  215 €
You don't have permission to register