Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Dec 10
10 C
few clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Χριστούγεννα Στη Μεσσηνιακή Μάνη R8

Χριστούγεννα Στη Μεσσηνιακή Μάνη R8

per person

ΚΑΛΑΜΑΤΑ  –  ΑΕΡΟΠΟΛΗ –  ΣΠΗΛΑΙΟ  ΔΥΡΟΥ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ  –  ΑΓΙΑ  ΘΕΟΔΩΡΑ 

4ΗΜΕΡΗ     

ΑNAXΩΡΗΣΕΙΣ:  23  &  30/12/23

  • Προορισμός
  • Περιλαμβάνεται
    Χριστούγεννα Στη Μεσσηνιακή Μάνη R8
    Γεύματα
    Διαμονή σε Ξενοδοχείο
    Τουριστικό Λεωφορείο
    Πρωϊνό
  • Δεν Περιλαμβάνεται
    Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
    Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
    Ελληνόφωνος Συνοδός
    Αεροπορικά Εισιτήρια
    Ότι δεν αναφέρεται
    Ποτά & Αναψυκτικά
    Δημοτικός Φόρος
    Φόροι Αεροδρομίων
    Εισιτήρια Εισόδων
1
1η Ημέρα
Αναχώρηση 08:30 από Αθήνα, Αρτεμίσιο  στάση και συνεχίζουμε  για  να  φθάσουμε στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος  ελεύθερος,   δείπνο,  διανυκτέρευση.
2
2η Ημέρα
Πρωινό και αναχώρηση για ΔΥΡΟ. Ακολουθώντας μια πανέμορφη παραλιακή διαδρομή ανατολικά του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ κόλπου (Μεσσηνιακή Μάνη) φθάνουμε στην ΑΡΕΟΠΟΛΗ. Διατηρητέος οικισμός με την «ιδιαίτερη γοητεία» του μανιάτικου τοπίου, με μια μοναδική αρχιτεκτονική, με  σπιτάκια που μοιάζουν με μικρά φρούρια. Στην πόλη που πήρε το όνομά της από τον θεό του πολέμου (Άρεως πόλη), θα παραμείνουμε για επίσκεψη και προαιρετικό γεύμα, αφού πρώτα επισκεφθούμε το μοναδικής ομορφιάς ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔIΡΟΥ,  μια σπάνια  εμπειρία σε ένα ταξίδι 1.600 μέτρων σε έναν υπόγειο ποταμό. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, με  ενδιάμεση  στάση  στην  ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό στη  ΜΑΝΗ, σε  ένα  τοπίο γεμάτο αντιθέσεις, από κρυστάλλινα γαλάζια νερά, μεγαλόπρεπα κυπαρίσσια, άγριους ελαιώνες, καταπράσινες πλαγιές. Εορταστικό  δείπνο,  διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα
Πρωινό επίσκεψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχου της πόλης  και αμέσως  μετά  μια  όμορφη εκδρομή   ξεκινά στο  ΝΔ άκρο  της  Πελοποννήσου. Πρώτος σταθμός η γραφική  ΜΕΘΩΝΗ,   με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, με το θαυμάσιο ακρόπυργο  και  ακολουθεί  η γοητευτική κωμόπολη της  ΠΥΛΟΥ. Κτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, βλέποντάς την από το λιμάνι σου δίνει την αίσθηση  νησιού. Επίσκεψη στο επιβλητικό μνημείο των «ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ»  και  επιστροφή   στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ,  χρόνος ελεύθερος  για  περιπάτους  στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.
4
4η Ημέρα:
Μετά  το  πρωινό  θα  φθάσουμε  μέσω  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ -  ΙΣΑΡΗ  την ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ. Επίσκεψη της εκκλησίας του 10ου αιώνα που από τη βάση της αναβλύζουν πολλά νερά,  ενώ  στη σκέπη της έχουν φυτρώσει πανύψηλα  δένδρα.  Γεύμα προαιρετικά  και  πορεία   επιστροφής  για   Αθήνα  με  ενδιάμεση  στάση,  άφιξη το  βράδυ.
5
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής "Χριστούγεννα Στη Μεσσηνιακή Μάνη"σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  

TOUR LOCATION

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές, εκδρομές,   με   σύγχρονο   πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  PHARΑE  PALACE 4* της  Καλαμάτας.
  • Τρία  πρωινά  και   τρία  δείπνα ( ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ   ΤΑ   ΔΕΙΠΝΑ  24    &  31/12/23).
  • Φ.Π.Α. &  Φόρος   διαμονής.
ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ
ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ 285 €
ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ 245 €
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ   ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 115 €
You don't have permission to register