Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Oct 2
25 C
few clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Ζάκυνθος R8

Ζάκυνθος R8

per person

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ15/7/23,    21/8/23   

 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  Αθήνα
 • Περιλαμβάνεται
  Ζάκυνθος R8
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1η Ημέρα:
Αναχώρηση  νωρίς  το  πρωί  για  το  λιμάνι της ΚΥΛΛΗΝΗΣ  με  ενδιάμεση  στάση. Επιβίβαση στο πλοίο   και  απόπλους για ΖΑΚΥΝΘΟ, άφιξη, χρόνος  ελεύθερος  για  την  πρώτη   γνωριμία  με  την  πόλη  και γεύμα  προαιρετικά. Μεταφορά  και  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο   μας  στο  Βασιλικό. Δείπνο,  διανυκτέρευση.
2
2η Ημέρα:
Πρωινό  και αναχώρηση για το λόφο του ΣΤΡΑΝΗ,  εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Ύμνο στην Ελευθερία, ακολουθεί το πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ με την πανοραμική θέα, η εκκλησία της Χρυσοπηγής  και το Βενετσιάνικο κάστρο. Λίγο αργότερα  θα  γνωρίσουμε   την  κοσμοπολίτικη   παραλία   του  ΛΑΓΑΝΑ,  ενώ  αμέσως  μετά  προσπερνώντας  το  πανέμορφο  ΠΟΡΤΟ – ΡΩΜΑ,  θα φθάσουμε στην γραφική παραλία του ΓΕΡΑΚΑ,  βιότοπο  της θαλάσσιας χελώνας CARETTA – CARETTA,  όπου  θα  έχουμε χρόνο  για κολύμπι.  Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο  μας, χρόνος  ελεύθερος,  δείπνο,  διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα:
Μετά  το  πρωινό  συνεχίζουμε  τη  γνωριμία  με  το νησί  με επίσκεψη στο χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ   με  την  εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ,  καθώς  και  τα χωριά ΑΓ. ΛΕΩΝ - ΕΞΩ ΧΩΡΑ - ΜΑΡΙΕΣ - ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ (στάση για να επισκεφτούμε τη Μονή,  όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος). Αμέσως  μετά περνώντας από  τις  ΒΟΛΙΜΕΣ θα καταλήξουμε στην παραλία του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, για κολύμπι  και  γεύμα προαιρετικά η   εναλλακτικά επίσκεψη στις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
4
4η Ημέρα:
Πρωινό και  αναχώρηση για την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ, παραμονή, κολύμπι, γεύμα  προαιρετικά. Δυνατότητα (  έξοδα  ατομικά)  για  προαιρετική  επίσκεψη  με  τουριστικό  πλοιάριο,  στις Σπηλιές Κεριού και  το Μαραθονήσι,  μια ακόμη  περιοχή που φιλοξενεί τις χελώνες CARETTA – CARETTA. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
5
5η Hμέρα:
Μετά το πρωινό θα έχουμε την τελευταία μας γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου και  χρόνο   για  επίσκεψη στην εκκλησία του ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, το ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ και ΚΑΛΒΟΥ, το γραφικό λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα. Το μεσημέρι απόπλους  για ΚΥΛΛΗΝΗ  και  συνεχίζουμε  για  Αθήνα με  ενδιάμεση  στάση.  
6
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  

TOUR LOCATION

ΤΙΜΕΣ     ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:
 • ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ    ΔΩΜΑΤΙΑ  298  € 
 •  ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ 12  ΕΤΩΝ ΣΕ  3ΚΛΙΝΟ  278 €                                 
 • ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  ΔΩΜΑΤΙΟΥ  100 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 •  Εκδρομές -  περιηγήσεις  με  κλιματιζόμενο  πούλμαν. 
 •  Διαμονή,  4  διαν/σεις,  στα  ξενοδοχείο  MATILDA   4*   στην  περιοχή  του  Bασιλικού.
 •  Τέσσερα πρωινά  και τέσσερα  δείπνα,   σε  πλούσιο  μπουφέ.
 •  Εισιτήρια  F/B   ΚΥΛΛΗΝΗ -  ΖΑΚΥΝΘΟΣ   και  αντίστροφα. 
 •  Αρχηγός -  συνοδός. *  Φ.Π.Α.   &  Φόρος  διαμονής.
You don't have permission to register