Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Sep 29
22 C
few clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Ελλάδα

Μοναδικές Εκδρομές και Ταξίδια στην Ελλάδα

6 Ημέρες
Λουτρά Πόζαρ- Παναγία Σουμελά – Αγιος Αθανάσιος – Έδεσσα – Νάουσα Θέλεις να ξεκουραστείς κάνοντας SPA σε φυσικές πισίνες ? Θελεις να απολαύσεις την απόλυτη ευεξία μετα από ένα χαμάμ σε κλειστή πισίνα μαζι με τους φίλους σου και να γυρίσεις στη καθημερινότητα σου ανανεωμένος? Η εκδρομη στα Λουτρά Πόζαρ είναι ο προορισμός σου!!!
4 Ημέρες
Καρπενήσι-Γοργοπόταμος-Παναγία Προυσιώτισσα Κορυσχάδες-Μεγάλο Χωριό.   Περιήγηση σε παραδοσιακά χωριά. Παραμυθένιος προορισμός.  
3 Ημέρες
Αναχώρηση 02/09/21 Το Φιόρε του Λεβάντε σημαίνει «Άνθος της Ανατολής», όνομα για ένα από τα δυτικά νησιά της Ελλάδα. Από την εποχή της Ενετοκρατίας στο Ιόνιο έχει γίνει ένας τρόπος να αναφερθεί κάποιος στην Ζάκυνθο (γνωστή και ως Τζάντε). Το προσονύμιο προκύπτει από το γεγονός ότι ήταν ένα από τα ανατολικά νησιά των τότε κτήσεων της Βενετίας. Παρόλα αυτά το κανονικό της όνομα μάλλον προκύπτει από τον Ζάκυνθο, γιο του Δάρδανου, θρυλικού αρχηγού των Αρκάδων. Απολάυστε τις ωραίες θέες που μπορούν να βρεθούν σε όλο το νησί, για θέα της…
4 Ημέρες
You don't have permission to register