Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Jul 15
31 C
clear sky
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Σχολικές Εκδρομές

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Με έτοιμα προγράμματα, δοκιμασμένα, με πολύ καλές τιμές και επιλογή ξενοδοχείων και υπηρεσιών δίνουμε τις πλέον ανταγωνιστικές προσφορές.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη διοργάνωση μαθητικών εκδρομών σύμφωνα με τις εγκυκλίους του υπουργείου παιδείας και τις απαιτήσεις των μαθητών, των καθηγητών, δασκάλων και των γονέων. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας μαθητικής εκδρομής δεν είναι απλή υπόθεση.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, οι οποίες περιλαμβάνουν τριήμερες και πολυήμερες εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό με έμπειρους συνοδούς, διπλωματούχους ξεναγούς, ασφαλής μεταφορές και επιλεγμένα ξενοδοχεία. Μέσα από τα έγκυρα και ενημερωμένα προγράμματα μας θα επισκεφθείτε αρχαιολογικούς χώρους, επιστημονικά κέντρα και θα περιηγηθείτε σε πράσινες διαδρομές με επαγγελματίες οδηγούς. Με πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων για μια σωστή και ασφαλή μαθητική εκδρομή, καθώς και με την επιλογή των πιο αξιόπιστων συνεργατών, η εμπειρία του γραφείου μας εγγυάται μια επιτυχημένη εκδρομή!
Αφήστε την εμπειρία και την αξιοπιστία μας να σας ταξιδέψουν στην καλύτερη σχολική εκδρομή της ζωής σας.

 

 

You don't have permission to register