- Πληροφορίες:
- Πλάνο Ταξιδιού
- Περιλαμβάνεται
- Δεν περιλαμβάνεται
- Φωτογραφίες
- FAQ
Σημαντική Σημείωση
Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν στη συμμετοχή με πούλμαν σε δίκλινο δωμάτιο θέα κήπο και με all inclusive διατροφή. Για περισσότερες επιλογές δωματίων ενημερωθείτε από τον αναλυτικό πίνακα ή επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο ταξιδιωτικό μας σύμβουλο.
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν
Με All Inclusive καθημερινά*, εκτός από την δεύτερη μέρα που δεν περιλαμβάνει μεσημεριανό γεύμα λόγω εκδρομής | |
PALMARIVA BEACH RESORT 4* | 3 μέρες |
26 – 28 Οκτωβρίου | |
Δίκλινο θέα κήπο | 260 |
3ο άτομο * | 220 |
3ο άτομο έως 11,99 ετών * | 120 |
Μονόκλινο (δίκλινο για μονόκλινη χρήση) θέα κήπο | 400 |
* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο δωμάτιο
Palmariva All Inclusive
- Πρωινό σε μπουφέ
- Μεσημεριανό σε μπουφέ
- Βραδινό
- Ποτά αλκοολούχα και μη στη διάρκεια των γευμάτων
To ALL INCLUSIVE ξεκινάει με μεσημεριανό γεύμα κατά την άφιξη και τελειώνει με πρόγευμα την ημέρα αναχώρησης.
Απαραίτητα για το ταξίδι
- Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες
No details found.
Itineraries
1Η ΗΜΕΡΑ
Date : 26 Οκτωβρίου 2025
Αθήνα – Χαλκίδα – Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας “Αρέθουσα” – Ερέτρια
Αναχώρηση από Αθήνα στις 9:00 για Χαλκίδα. Πρώτη μας στάση ο λόφος Φούρκα και το Κάστρο του Καράμπαμπα με τη στρατηγική θέση για να θαυμάσουμε το χώρο και τη θέα από ψηλά. Εδώ θα έχουμε χρόνο για καφεδάκι. Σειρά έχει η πόλη της Χαλκίδας με τον Ναό της Αγ. Παρασκευής, πολιούχου της Χαλκίδος (5ου αι). Απέναντι ακριβώς η Οικία του Ενετού Βαΐλου, του Διοικητή της Χαλκίδας κατά τα χρόνια της Ενετοκρατίας. Σε μικρή απόσταση το Τζαμί του Εμίρ Ζαδέ που στις μέρες μας λειτουργεί ως εκθεσιακός χώρος. Συνεχίζουμε για την παλιά γέφυρα, όπου θα ενημερωθούμε για το φαινόμενο του πορθμού του Ευρίπου και θα καταλήξουμε στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Χαλκίδας “Αρέθουσα”. Το μουσείο εγκαινιάστηκε μόλις τον Μάιο του 2021 και στεγάζεται στο βιομηχανικό κτήριο των αρχών του 20ου αιώνα, που σταμάτησε να λειτουργεί το 1980, αλλά είναι κηρυγμένο μνημείο νεότερης κληρονομιάς από το 1979. Μέσα από τέσσερις βασικές ενότητες προβάλλονται σημαντικές πτυχές της ιστορίας της Εύβοιας, που γνώρισε ανάπτυξη σε όλες τις ιστορικές εποχές. Το βέβαιο είναι ότι η επίσκεψη μας στην “Αρέθουσα”, θα είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο. Αναχωρούμε προς την Ερέτρια για το Palmariva Beach Resort 4*. Γεύμα μπουφέ και ποτά. Χαρείτε τις ανέσεις του και ξεκουραστείτε. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με ποτά.
2Η ΗΜΕΡΑ
Date : 27 Οκτωβρίου 2025
Αγ. Ιωάννης Ρώσσος – Λίμνη
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την βόρεια Εύβοια. Θα φτάσουμε στο γραφικό Προκόπι, χτισμένο σε μια καταπράσινη κοιλάδα από πλατανόδαση, που διασχίζει ο ποταμός Κηρέας. Θα προσκυνήσουμε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου. Ο επιβλητικός ναός αποτελεί σημαντικό Προσκυνηματικό κέντρο για ορθόδοξους χριστιανούς από όλο τον κόσμο. Το ιερό λείψανο του Αγίου, που θεωρείται θαυματουργό, φυλάσσεται εκεί και προσελκύει πλήθος πιστών. Γύρω από τον ναό υπάρχουν καταστήματα που προσφέρουν εκκλησιαστικά είδη, είδη λαϊκής τέχνης και τοπικά προϊόντα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Επόμενος σταθμός μας η Λίμνη, μια γραφική παραθαλάσσια κωμόπολη στη βόρεια Εύβοια, χτισμένη αμφιθεατρικά στις δυτικές ακτές του βόρειου Ευβοϊκού κόλπου. Διατηρεί τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, με νεοκλασικά κτήρια και στενά γραφικά σοκάκια. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με ποτά.
3Η ΗΜΕΡΑ
Date : 28 Οκτωβρίου 2025
Κύμη – Παραλία Κύμης – Αθήνα
Χρόνια Πολλά! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για την Κύμη, μια γραφική κωμόπολη στην ανατολική πλευρά της Εύβοιας, γνωστή και ως το “Μπαλκόνι του Αιγαίου” λόγω της πανοραμικής θέας που προσφέρει στο Αιγαίο Πέλαγος. Αμφιθεατρικά χτισμένη σε υψόμετρο περίπου 200 μέτρων, συνδυάζει πλούσια ιστορία, φυσική ομορφιά και πολιτιστική κληρονομιά. Επιπλέον, είναι η γενέτειρα του διακεκριμένου ιατρού Γεωργίου Παπανικολάου, εφευρέτη του τεστ Παπ. Συνεχίζουμε για το Λαογραφικό Μουσείο Κύμης, το μεγαλύτερο και καλύτερα οργανωμένο λαογραφικό μουσείο της Εύβοιας και ένα από τα καλύτερα στο είδος του περιφερειακά μουσεία της χώρας, που στεγάζεται σε νεοκλασικό κτήριο του 19ου αιώνα και η συλλογή του Μουσείου αριθμεί τα 1800 αντικείμενα της περιόδου 1800 – 1930. Θα καταλήξουμε στην Παραλία Κύμης για φαγητό. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στην Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις.
- Διαμονή: Στο Palmariva Beach Hotel 4* στην Ερέτρια
- Γεύματα: Πλήρης διατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά (αρχίζοντας με γεύμα και τελειώνοντας με πρωϊνό), εκτός από την δεύτερη μέρα που δεν περιλαμβάνει μεσημεριανό γεύμα λόγω εκδρομής.
- Μεταφορές: Με κλιματιζόμενο πούλμαν
- Αντιπρόσωπο/Συνοδό.
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
- Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για Covid-19.
- Τέλη εισόδων: Σε μουσεία και χώρους επισκέψεων.
- Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
- Ο φόρος διαμονής, €10 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.