Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Jun 15
25 C
clear sky
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Αρμενία

Η Αρμενία έχει πλούσια ιστορία, πλούσια γλώσσα και χιλιετή κουλτούρα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην χώρα θα πάρουμε μια γεύση από την θρυλική φιλοξενία των Αρμενίων και θα ζήσουμε στιγμές της καθημερινής τους ζωής.

Επίσης θα έχουμε μια πρώτη επαφή με την τοπική γαστρονομία: θα δοκιμάσουμε διαφορετικές εθνικές και τοπικές σπεσιαλιτέ συνοδευόμενες από υπέροχα κρασιά, αλλά και το παγκοσμίου φήμης κονιάκ της Αρμενίας “ΑΡΑΡΑΤ”.

Συνδυάζοντας την πνευματικότητα και την αρχιτεκτονική, την παράδοση και τον εκσυγχρονισμό, σας προτείνουμε ένα πλήρες ταξίδι για να ανακαλύψετε την ιστορία, τον πολιτισμό, τα πνευματικά κέντρα, τους κατοίκους, αλλά και τα υπέροχα τοπία της χώρας.

Από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 13 Ιανουαρίου κάθε έτους, κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, δημιουργείται μια ατμόσφαιρα μαγευτική: όλες οι πόλεις στολίζονται με φώτα και σε κάθε γωνιά της χώρας απολαμβάνει κανείς τις εορταστικές παραδόσεις, τα χριστουγεννιάτικα χρώματα, τα ιδιαίτερα φαγητά, τα μεθυστικά αρώματα και τις χριστουγεννιάτικες αγορές με τις τοπικές χειροτεχνίες.

You don't have permission to register