Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Apr 13
19 C
clear sky
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Γαλλία

ΓΑΛΛΙΑ

Επισκεφτείτε μία από τις πιο κοσμοπολίτικες χώρες του πλανήτη. Ορόσημο της, η πρωτεύουσα της, η πόλη του φωτός, το Παρίσι. Την πρωτεύουσα της διατρέχει ο ποταμός Σηκουάνας που με τις αναρίθμητες γέφυρές του δημιουργεί ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Η ιστορία της είναι μακραίωνη, ωστόσο το αυτόνομο γαλλικό κράτος θα ιδρυθεί το 843 μ.Χ. Στους αιώνες που ακολουθούν θα γνωρίσει μεγάλη εδαφική επέκταση και θα αναπτύξει ιδιαίτερα τα γράμματα και τις τέχνες. Η χώρα που θα περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο περίφημος ζωγράφος και εφευρέτης Leonardo Da Vinci, που διαθέτει ένα από τα πλουσιότερα ανάκτορα παγκοσμίως, αυτό των Βερσαλλιών και επηρεάστηκε έντονα από τον ρομαντισμό και τον ιμπρεσιονισμό (Μανέ, Μονέ Ντεγκά κ.α).

Ωστόσο η Γαλλία ξεχωρίζει και για τα αναρίθμητα γραφικά χωριουδάκια και τις μικρές πόλεις που βρίσκει κανείς διάσπαρτα στην τεράστια έκταση της (674.843 km2 ). Από τους ειδυλλιακούς αμπελώνες των γαλλογερμανικών συνόρων έως την γαλλική Ριβιέρα, από τις αυτοκρατορικές Βερσαλλίες στα μουσεία σύγχρονης τέχνης , η χώρα διαθέτει κάτι για όλους!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
ΠΑΡΙΣΙ
VISA
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΕ Ε.Ε
ΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΓΑΛΛΙΚΑ
ΝΟΜΙΣΜΑ
ΕΥΡΩ
ΕΚΤΑΣΗ
674.843 km²

TOP 5

  1. Επίσκεψη στο μουσείο του Λούβρου
  2. Μία μέρα περιπέτειας στη Disneyland
  3. Περίπατος στη Μονμάρτη & μαγευτική θέα από τη Sacre Coeur
  4. Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα
  5. Ξενάγηση στις αριστοκρατικές Βερσαλλίες
You don't have permission to register