Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Jun 16
25 C
clear sky
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Πορτογαλία

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο κρυφός παράδεισος της Ιβηρικής Χερσονήσου. Μια ευρωπαϊκή χώρα η οποία τιμά τις παραδόσεις της και φυλάσσει την αυθεντικότητά της.  Από τη Λισαβόνα μέχρι το Πόρτο και από τη Μαδέρα έως τη Ναζαρέ: Οι «θησαυροί» της Πορτογαλίας είναι πολλοί και περιμένουν να τους ανακαλύψετε.

Η χώρα που κατάφερε να γίνει η πρώτη αποικιακή αυτοκρατορία καθώς και η πρώτη παγκόσμια! Η χώρα που ανακάλυψε και χαρτογράφησε την Αφρικάνικη Ήπειρο, τη Νότια Αμερική και τις Ινδίες με στόχο πρωτίστως το εμπόριο, όχι την αποικιοκρατία και τις κατακτήσεις. Η πρωτεύουσα της συντέλεσε για χρόνια ως το πιο ενημερωμένο κέντρο παγκόσμιας γεωγραφίας και εμπορικών οδών!

Η «Πριγκίπισσα του Ωκεανού» -όπως αποκαλούν μεταξύ άλλων τη Λισαβόνα– με τη γοτθική και μπαρόκ αρχιτεκτονική της, και το καλό φαγητό, θα σας εντυπωσιάσει, ενώ παράλληλα θα σας «ταξιδέψει» ακούγοντας fado, τη μελαγχολική, παραδοσιακή μουσική των Πορτογάλων που δημιουργήθηκε πριν από πολλές δεκαετίες για να περιγράψει την ιστορία του φτωχού λαού της Πορτογαλίας, μια ιστορία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
ΛΙΣΑΒΟΝΑ
VISA
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε
ΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ
ΝΟΜΙΣΜΑ
ΕΥΡΩ
ΕΚΤΑΣΗ
92.212 km²

TOP 5

  1. Επίσκεψη στο μαγευτικό Πόρτο
  2. Cabo da Roca- δυτικότερο σημείο Ευρώπης
  3. Φουτουριστικό Πάρκο & Πύργος Μπελέμ στη Λισαβόνα
  4. Από την αριστοκρατική Σίντρα, στα ψαροχώρια του Εστορίλ και Κασκάις
  5. Βραδιά Fado, θαλασσινά & pastel de nata
You don't have permission to register