Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
May 18
17 C
overcast clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Αγγλία

Αγγλία

Επίσκεψη συνυφασμένη με την γνωριμία του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού. Η χώρα είναι διαμοιρασμένη ανάμεσα στις Βρετανικές νήσους. Πολυπολιτισμικό, πολυεθνικό, πολύγλωσσο στη σύνθεση του πληθυσμού του ειδικότερα μετά την άφιξη των τεράστιων μεταναστευτικών κυμάτων του 1950.

Πρώτοι άποικοι οι Κέλτες, δεν έλειψε ωστόσο η Ρωμαϊκή παρουσία, επόμενοι λαοί από την ένωση των οποίων κατά τον 9ο αιώνα μ.Χ δημιουργήθηκε το όνομα Αγγλία ήταν οι Άγγλοι και οι Σάξονες.

Το όνομα Ηνωμένο Βασίλειο θα της δοθεί το 1707 κατά την ένωση της με τη Σκωτία. Σημείο σταθμός της ιστορίας της ήταν η Βιομηχανική Επανάσταση η οποία εκτόνωσε και τις εσωτερικές της αντιθέσεις.

Σήμερα το κράτος με την βασιλευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία διαιρείται στα έθνη της Ουαλίας, Σκωτίας και της Βόρειας Ιρλανδίας με δικά τους αιρετά, τοπικά νομοθετικά σώματα και κυβερνήσεις!

Ο προορισμός που ικανοποιεί κάθε γούστο και μαγεύει με το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο του. Από το Λονδίνο στα γραφικά χωριά της αγγλικής υπαίθρου, το Ηνωμένο Βασίλειο μαγεύει με την ποικιλομορφία του.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
ΛΟΝΔΙΝΟ
VISA
ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΑΓΓΛΙΚΑ
ΝΟΜΙΣΜΑ
ΛΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΕΚΤΑΣΗ
242.495 km²

TOP 5

  1. Πανοραμική θέα από το London Eye
  2. Ξενάγηση στο Βρετανικό Μουσείο
  3. Επίσκεψη στο Studio Harry Potter
  4. Βραδινή κρουαζιέρα στον Τάμεση
  5. Πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης
You don't have permission to register