Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Apr 13
19 C
clear sky
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Νησιά Μπαρμπάντος, ταξίδι

Νησιά Μπαρμπάντος, ταξίδι

per person

Τα νησιά Μπαρμπάντος είναι ένας φανταστικός προορισμός στην καρδιά της Καραϊβικής. Αποτελούμενα από ένα κύριο νησί και μια ομάδα μικρότερων νησιών, τα Μπαρμπάντος προσφέρουν έναν συνδυασμό φυσικής ομορφιάς, παραλιών με λευκή άμμο και καταγάλανα νερά, και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Εκτός από τις παραλίες, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τα πανέμορφα χωριά και τις πόλεις του νησιού, με την αρχιτεκτονική τους να αντικατοπτρίζει την επιρροή της βρετανικής και αφρικανικής κουλτούρας. Οι ντόπιοι κάτοικοι είναι φιλόξενοι και φιλικοί και οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν την τοπική κουλτούρα και παράδοση μέσα από τη μουσική, το χορό και την τοπική κουζίνα. Συνολικά, τα νησιά Μπαρμπάντος είναι ένας μαγευτικός τουριστικός προορισμός που προσφέρει μια εκπληκτική σύνδεση με τη φύση, τις παραλίες και την πολιτιστική κληρονομιά της Καραϊβικής.

Για οποιαδήποτε επιθυμία για το ταξίδι ή για οποιοδήποτε λόγο, απορία, ερώτηση, διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email:

info@royalty-escapes.com ή και τηλεφωνικά στο 210 710 3532

 • Περιλαμβάνεται
  Νησιά Μπαρμπάντος, ταξίδι
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
  Πρωϊνό

TOUR LOCATION

You don't have permission to register