Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Jul 15
31 C
clear sky
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Ταξίδι στο Βαραδέρο

Ταξίδι στο Βαραδέρο

per person

Το Βαραδέρο της Κούβας είναι ένας εκπληκτικός τουριστικός προορισμός που βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της χώρας. Οι επισκέπτες του Βαραδέρο μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά των αμμουδερών παραλιών και να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα νερά του. Το χωριό του Βαραδέρο διαθέτει επίσης μια γραφική πλατεία με παραδοσιακές πολύχρωμες κατοικίες και καφενεία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την τοπική κουλτούρα και την αυθεντική κουβανέζικη φιλοξενία. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το Εθνικό Πάρκο Alejandro de Humboldt που βρίσκεται κοντά στο Βαραδέρο. Αυτός ο πανέμορφος φυσικός χώρος προσφέρει πεζοπορία και ορειβασία με μονοπάτια που οδηγούν σε καταρράκτες, ποτάμια και πλούσια βλάστηση.

Για οποιαδήποτε επιθυμία για το ταξίδι ή για οποιοδήποτε λόγο, απορία, ερώτηση, διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email:

info@royalty-escapes.com ή και τηλεφωνικά στο 210 710 3532

 • Περιλαμβάνεται
  Ταξίδι στο Βαραδέρο
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
  Πρωϊνό

TOUR LOCATION

You don't have permission to register