Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
May 18
17 C
overcast clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Βουδαπέστη – Bιέννη – Βελιγράδι R8

Βουδαπέστη – Bιέννη – Βελιγράδι R8

per person

6 Ημέρες

Αναχώρηση :9/3/24

 • Προορισμός
 • Περιλαμβάνεται
  Βουδαπέστη – Bιέννη – Βελιγράδι R8
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
1
1η Ημέρα : Αθήνα – Νις
Aναχώρηση   στις 06:30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ.  Hμίωρη  στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της  Λάρισας  και  συνεχίζουμε το ταξίδι μας  για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών  εγγράφων και  η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια, μας οδηγεί  στην περιοχή  της ΝΙΣ,  για δείπνο  και διανυκτέρευση.
2
2η Ημέρα : Νις – Βουδαπέστη
Πρωινή αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Προσπερνώντας  την πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  και το ΝΟΒΙΣΑΝΤ φθάνουμε στα σύνορα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ και την πόλη του ΣΕΓΚΕΤ. Το απόγευμα  το  << ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ >> η πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα : Βουδαπέστη (ξενάγηση)
Η  πανοραμική  ξενάγηση  στην  πρωτεύουσα  της  Ουγγαρίας ξεκινά από τη  ΒΟΥΔΑ  και  το λόφο του ΓΚΕΛΕΡΤ και  συνεχίζεται  με  τους  ΠΥΡΓΟΥΣ  ΤΩΝ  ΨΑΡΑΔΩΝ, την θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη. Λίγο  αργότερα   διασχίζοντας μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, την γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στην ΠΕΣΤΗ και  την  ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα  και  τελειώνουμε  με  τον  ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Στον ελεύθερο χρόνο που  ακολουθεί, μπορούμε να επισκεφθούμε τον εμπορικό δρόμο VACI   η  προαιρετικά το  απόγευμα  ΜΙΝΙ κρουαζιέρα με καραβάκι στο ΔΟΥΝΑΒΗ,   ‘απολαμβάνοντας’  έτσι  τη  νυκτερινή  όψη  της  πόλης, επιστροφή στο ξενοδοχείο,  διανυκτέρευση.
4
4η Ημέρα : Βουδαπέστη - Βιέννη
Ημέρα ελεύθερη. Μπορούμε να  την αφιερώσουμε στην πόλη, για  περιπάτους,  επισκέψεις η  εναλλακτικά  να  ακολουθήσετε  την  πρόταση  μας  για  ημερήσια  εκδρομή στη ΒΙΕΝΝΗ.  Μετά  από  μια  διαδρομή  τριών  περίπου  ωρών  θα  φθάσουμε  στην  πόλη  του ΣΤΡΑΟΥΣ  και  θα  έχουμε  την  ευκαιρία   στην  περιήγηση  μας  να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ  ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα  και  ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Χρόνος  ελεύθερος,  γεύμα  προαιρετικά  και  επιστροφή στο  ξενοδοχείο  μας  στη  Βουδαπέστη  για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.
5
5η Ημέρα : Βουδαπέστη – Bελιγράδι - Νις
Νωρίς  το  πρωί  αναχωρούμε μέσω της γνωστής  πλέον διαδρομής,  για  την  πρωτεύουσα  της  Σερβίας το  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, όπου  θα  έχουμε  σύντομη  στάση -  επίσκεψη. Η  διαδρομή  μας  συνεχίζεται    για   τον  τελικός  μας  για  σήμερα   προορισμό  την  περιοχή της  ΝΙΣ,  για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.
6
6η Ημέρα : Νις – Αθήνα
Αναχώρηση  το  πρωί  για  Αθήνα  μέσω του συνοριακού σταθμού των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος  ταξιδιωτικών  εγγράφων  και συνεχίζουμε το ταξίδι μας   με ενδιάμεσες στάσεις,  άφιξη  το βράδυ.

TOUR LOCATION

Περιλαμβάνει:
 • Εκδρομές, περιηγήσεις με  σύγχρονα  πούλμαν.
 • Διαμονή,(5) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* ( 3* - 4*  ΣΕΡΒΙΑ).
 • Ημιδιατροφή ( 5 πρωινά,   5 δείπνα ).
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγό - συνοδό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
 • Φόροι  διαμονής.
 • Φ.Π.Α.Δεν  Περιλαμβάνονται
 • Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.
 • Ποτά  στα  προσφερόμενα  γεύματα  η  δείπνα.
 • Ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  και  τις  παροχές  τουκαι  ότι  αναφέρεται  ως  προτεινόμενο  η  προαιρετικό  
 • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΑΛΛΑΞΕΙ  Η  ΣΕΙΡΑ  ΤΩΝ  ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ  ΧΩΡΙΣ  ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ  Η  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ  ΤΟΥ  ΝΙΣ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ      ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ  Η   ΚΡΑΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ.
ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ :
ΣΕ  2ΚΛΙΝΟ 450 €
3ο άτομο έως 12 ετών 410 €
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 195 €
You don't have permission to register