Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
May 17
17 C
broken clouds
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Χρυσό Τρίγωνο Ινδίας R4

Χρυσό Τρίγωνο Ινδίας R4

per person

Ελάχιστη συµµετοχή 2 άτομα

Τιµές κατ’ άτοµο

 

Οι τρεις πιο δημοφιλείς προορισμοί των επισκεπτών στην Ινδία, που θα σας «διηγηθούν» όλόκληρη την πολιτισμική διαδρομή καθώς και το αυτοκρατορικό παρελθόν της πλούσιας σε εικόνες και υφές αυτής χώρας. Δελχί, η σημερινή πρωτεύουσα με τα δύο «πρόσωπα», Τζαϊπούρ, με τα εκπληκτικά παλάτια,  Άγκρα, με τους πασίγνωστους και ανεκτίμητους πολιτιστικούς θησαυρούς.

 • Αναχώρηση
  Διεθνή Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος
 • Περιλαμβάνεται
  Χρυσό Τρίγωνο Ινδίας R4
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Εισιτήρια Εισόδων
  Πρωϊνό
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Γεύματα
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
1
1η ημέρα: Αεροδρόµιο - Δελχί
Πτήση για το Δελχί µέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη την επόμενη μέρα
2
2η ημέρα: Δελχί
Άφιξη στο Δελχί, συνάντηση µε τον αντιπρόσωπο του γραφείου µας, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Ελεύθερος χρόνος ως το μεσημέρι. Ακολουθεί ξενάγηση σε μια πόλη που μοιάζει σαν ολόκληρη χώρα, τόσο από πληθυσμιακής απόψεως (έχει περισσότερους ανθρώπους από ολόκληρη την Αυστραλία) όσο και από την άποψη της πυκνότητας και ποικιλομορφίας των προσφερόμενων ερεθισμάτων και εμπειριών. Ξεκινάμε με το Παλιό Δελχί, όπου θα δούμε το Ραζγκάτ, το μέρος όπου έγινε η καύση της σορού του Μαχάτµα Γκάντι. Συνεχίζουμε µε το «Κόκκινο Οχυρό», πρώην αυτοκρατορική κατοικία που σήμερα στεγάζει μουσεία και πολιτιστικούς χώρους. Έχει µήκος 2χλµ. και ύψος 18µ., χτίστηκε µεταξύ 1638 και 1648 και κάθε χρόνο την ηµέρα της ανεξαρτησίας της Ινδίας υψώνεται η σηµαία από τον πρωθυπουργό. Καταλήγουμε στο μεγαλύτερο τζαμί της Ινδίας, το Τζαμά Μασίντ. Σειρά έχει το Νέο Δελχί, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τη Λεωφόρο Ραζ Παθ, στα όρια μεταξύ των δύο τμημάτων της πόλης, µε τα κυβερνητικά κτίρια, την Πύλη της Ινδίας (μνημείο των πεσόντων του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου), το Κοινοβούλιο, τον τάφο του Χουμαγιούν και τον επιβλητικό μιναρέ Κουτούμπ Μινάρ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3
3η ημέρα: Δελχί - Τζαϊπούρ
Μετά το πρωινό αναχώρηση οδικώς για την «Ροζ Πόλη», όπως έχει επικρατήσει να λέγεται η Τζαϊπούρ. Άφιξη το απόγευμα, έπειτα από 6ωρη διαδρομή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί γνωριμία με την πόλη πεζή. Βόλτα στους γραφικούς δρόμους της πρωτεύουσας του Rajasthan, όπου τα λεωφορεία προσπερνούν φορτωμένες καμήλες, τα ρίκσο καθυστερούν τα μηχανάκια, τα ποδήλατα-ταξί ψάχνουν ενεργητικά ανάμεσα στους πεζούς για πελατεία… Δελχί - Τζαϊπούρ (265 χλμ./6 ώρες)
4
4η ημέρα: Τζαϊπούρ
Πρωινό και ξεκινάμε ξενάγηση. Θα επισκεφθούμε πρώτα το παραμυθένιο φρούριο Άμπερ, µε το χαρακτηριστικό κεχριμπαρένιο χρώμα του και την παγκόσμια φήμη του. Κατασκευάστηκε από τον Μαχαραγιά Μανσίνγκ το 17ο αιώνα και τα τείχη του εκτείνονται σε μεγάλη απόσταση πάνω στους γύρω λόφους. Θα ανέβουμε στην κορυφή είτε με ελέφαντες είτε με τζιπ και εκεί θα περιηγηθούμε στους διαδρόμους και στα πολλά δωμάτιά του µε τις εκπληκτικές παραδοσιακές τοιχογραφίες και πολύτιμες πέτρες - και βέβαια στο πιο εντυπωσιακό δωμάτιο µε τους καθρέφτες. Επόμενη στάση για επίσκεψη στο Χαβά Μαχάλ - γνωστό ως «Παλάτι των Ανέμων» - με τη χαρακτηριστική πρόσοψη. Θα συνεχίσουμε νωρίς το απόγευμα µε το Παλάτι του Μαχαραγιά, ένα θαυμάσιο συγκρότημα μικρότερων παλατιών, κήπων, μουσείων και εκθεμάτων, και θα ολοκληρώσουμε τη γνωριμία μας με το αστεροσκοπείο Τζαντάρ.
5
5η ημέρα: Τζαϊπούρ - Άγκρα - Φατεχπούρ Σικρί
Μετά το πρωινό αναχώρηση οδικώς για την υπέροχη Άγκρα των πολιτιστικών θησαυρών.  Ένα από τα τρία πιο σημαντικά αξιοθέατά της, το Φατεχπούρ Σικρί, την «κόκκινη πόλη» µε τα υπέροχα παλάτια που εγκαταλείφθηκε µόλις 14 χρόνια µετά την ίδρυσή της,  θα το επισκεφθούμε καθ’ οδόν. Άφιξη στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Τζαϊπούρ - Φατεχπούρ Σικρί - Άγκρα (235 χλμ./6 ώρες)  
6
6η ημέρα: Άγκρα - Δελχί
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την ημέρα μας αφιερωμένη στα άλλα δύο από την τριάδα των αξιοθέατων της Άγκρα που αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως ανεκτίμητοι πολιτιστικοί θησαυροί από την UNESCO. Θα επισκεφθούμε το θεσπέσιο Ταζ Μαχάλ, ένα μαυσωλείο που χτίστηκε από τον Σουλτάνο Σαχ Τζαχάν στη μνήμη της γυναίκας του στα μέσα του 17ου αιώνα - «ένα ποίημα αγάπης που γράφτηκε με πέτρα», το έχουν χαρακτηρίσει έμπειροι ταξιδευτές. Το τελευταίο σπουδαίο αξιοθέατο είναι το Κόκκινο Φρούριο, µε τείχη ύψους 20 μέτρων, παλιά αυτοκρατορική κατοικία ως το 17ο αιώνα, οπότε η πρωτεύουσα μετακινήθηκε από την Άγκρα στο Δελχί. Αναχώρηση από την Άγκρα και μετάβαση στο Δελχί για την τελευταία μας διανυκτέρευση στην Ινδία. Άγκρα - Δελχί (203 χλμ./4 ώρες)
7
7η ημέρα: Δελχί - Ελλάδα
Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο για το ταξίδι της επιστροφής μας με άφιξη το απόγευμα.
8
Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδρομής "Χρυσό Τρίγωνο Ινδίας"σε αρχείο .PDF (κάντε κλίκ στο εικονίδιο και περιμένετε να δημιουργηθεί το αρχείο για να ανοίξει το "παράθυρο" να το κατεβάσετε)  

TOUR LOCATION

Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Qatar Airways
 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* ή 5* κατ’ επιλογή
 • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία (επιβάρυνση ημιδιατροφής 120€ για τα 4*, 180€ για τα 5*)
 • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο
 • Μεταφορές με κλιματιζόμενα μεταφορικά μέσα βάσει προγράμματος
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Ανάβαση με ελέφαντα στο φρούριο Αμπέρ (εναλλακτικά ανάβαση με τζιπ)
 • Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός
 • Διόδια, πάρκινγκ και τοπικοί φόροι
 • Είσοδοι σε όλα τα αξιοθέατα
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική έως 75 ετών
  Δεν περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικοί φόροι και επίναυλοι καυσίμων περίπου 435€ από Αθήνα
  • Βίζα Ινδίας 40€
  • Επειδή η άφιξη στο Δελχί είναι πρωινές ώρες μπορούμε με επιβάρυνση 140€ να πάρουμε δωμάτιο από νωρίς
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, προσωπικά έξοδα, γεύματα, ποτά
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ
Ξενοδοχείο Ελάχιστη συμμετοχή για 2-3 άτομα Ελάχιστη συμμετοχή για 4-6 άτομα
Delhi: Welcome Dwarka 4* Jaipur: Sarovar Premier ή Clarks Amer 4* (ή παρόμοιο) Agra: Clarks Shiraz ή Crystal Sarovar 4* (ή παρόμοιο)   1025€   900€
Delhi: Vivanta by Taj Dwarka 5* Jaipur: ITC Racputana 5* Agra: Taj Convention Center 5*   1110€   970€
You don't have permission to register