Τουριστικό Γραφείο, Χολαργός
logo
Οργάνωση μοναδικών ταξιδίων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Για όποιον λόγο και να ταξιδεύετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το όνειρο σας σαν Royalty!
(+30) 210 710 3532
info@royalty-escapes.com
Weather
Jun 16
25 C
clear sky
Athens

Ακολουθήστε μας:

(+30) 210 710 3532
Top
 

Διακοπές στη Ζανζιβάρη

Διακοπές στη Ζανζιβάρη

per person

Καλωσορίστε στο μαγευτικό νησί της Ζανζιβάρης, που βρίσκεται ανοιχτά των ακτών της Τανζανίας. Προετοιμαστείτε να μαγευτείτε από τις απαράμιλλες παραλίες της, τα γαλανά νερά και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της. Εξερευνήστε την ιστορική περιοχή της Στόουν Τάουν, μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, με τα στενά δρομάκια, τις ζωντανές αγορές και την αρχαία αρχιτεκτονική που αντικατοπτρίζει την συναρπαστική ιστορία του νησιού. Βυθιστείτε στις αρωματικές φυτείες μπαχαρικών και απολαύστε τις γεύσεις της ζανζιβαρικής κουζίνας, που επηρεάζεται από τον αφρικανικό, αραβικό και ινδικό πολιτισμό. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια συναρπαστική περιπέτεια, όπως το snorkeling ή η καταδύση στα ζωντανούς κοραλλιογενείς ύφαλους. Ζήστε τη θερμή φιλοξενία των ντόπιων και αγκαλιάστε το χαλαρό νησιώτικο τρόπο ζωής.

Για οποιαδήποτε επιθυμία για το ταξίδι ή για οποιοδήποτε λόγο, απορία, ερώτηση, διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email:

info@royalty-escapes.com ή και τηλεφωνικά στο 210 710 3532

 • Περιλαμβάνεται
  Διακοπές στη Ζανζιβάρη
 • Δεν Περιλαμβάνεται
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Γεύματα
  Διαμονή σε Ξενοδοχείο
  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  Ελληνόφωνος Συνοδός
  Τουριστικό Λεωφορείο
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ότι δεν αναφέρεται
  Ποτά & Αναψυκτικά
  Δημοτικός Φόρος
  Φόροι Αεροδρομίων
  Εισιτήρια Εισόδων
  Πρωϊνό

TOUR LOCATION

You don't have permission to register